Günaydın Bitanem Uzun Mesaj

Günaydın Bitanem Uzun Mesaj. Aralarından istediğinizi seçin ve hemen o güzel sevgiliye gönderin! Kopyala 23.12.20 bir gün günaydın diyecek kadar yabancılaşırsak birbirimize, bir iyi gecelerimiz bile olmasın.

Sevgiliyle Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk sözleri
Sevgiliyle Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk sözleri from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Günün aydın olsun rüyalarımın meleği. Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü en tatlı halisin sevgilim. Meğer sabahların kıymeti bilinmeliymiş sevgili.

Kopyala 23.12.20 Bir Gün Günaydın Diyecek Kadar Yabancılaşırsak Birbirimize, Bir Iyi Gecelerimiz Bile Olmasın.


Kız arkadaşa en güzel günaydın mesajları yeni bir gün yepyeni güzellikler getirsin sana… günaydın papatya demetim, gül sepetim, aşkımın son adresi eşsiz cennetim. Seni bana eş eden rabbime şükürler olsun. Yeni uyanan sevgilinize bir mesaj atmak isterseniz sevgiliye yazılacak en güzel günaydın mesajı sevgiliye günaydın mesajı uzun ve kısa mesajlar tam size göre.

Aralarından Istediğinizi Seçin Ve Hemen O Güzel Sevgiliye Gönderin!


2022 kısa, uzun, etkileyici günaydın mesajları günaydın, mutlu sabahlar arkadaşım, dileklerinin gerçekleştiği, güzel haberlerin geldiği bir gün geçirmen dileğiyle. Uykuların en güzeli olurdu, ne de güzel olurdu. Gülümsemenizin bol olduğu bir güne günaydın.

Uzun Ve Güzel Günaydın Mesajları.


Huzurlu bir gün olmasını dilerim. Uyurken seni izlemek, soluğunu hissetmek, sana sarılmak, gözlerimi açtığımda ilk seni görmek, seninle uyumak ne muazzam şey olurdu. Hiç gün doğmasın isterdim ta ki karşıma sen çıkana kadar.

Güneş Gibisin Ay Gibi Geceyi De Gündüzü De Aydınlatıyorsun Işık Gibi Parlıyorsun Işık Yüzlüm.


Karanlıklar mühürlensin, mutsuzlukların üstüne yağmurlar insin, sadece seninle nefes alırım bilirsin bu günde adınla güne merhaba dedim günaydın sevgilim. Sevgiliye güzel uzun mesajlar geceden gündüze dönmüş gökyüzümsün sen benim. İsterseniz kısa günaydın mesajları arasından isterseniz de uzun mesajlardan birini seçin, hangisini gönderirseniz gönderin bu sonucu değiştirmeyecek.

Seninle Beraber Yine Soluk Almaya Başladım Ve Yine Doğdum Dünyaya… Uzun Vakittir Kilitlediğim Ne Kadar Duygum Varsa Hepsini Gün Yüzüne Çıkardım Ve Aşkı Buldum Yanı Başında.


Günaydın, günün aydın olsun can tanem. Bakışlarından gelen kıvılcım, içimde birikmiş olan pembe aşk toz bulutuna temas edip patlıyor ve üzerine rengarenk yağmur damlaları olarak düşüyorlar canim aşkımım Seni seviyorum bebeğim gözlerin gibi bugün de günaydın olsun güneşime.

Posting Komentar untuk "Günaydın Bitanem Uzun Mesaj"