Aşk Dolu Şiirler Sevgiliye

Aşk Dolu Şiirler Sevgiliye. Kokunu içime hiçbir zaman çekmeden, başımla omzunda iz bırakmadan. Ellerin öyle sıcak, öyle içten ki sevgilim, sen istemesen de insanın sana âşık olası gelir.

Duygusal Şiirler Sevgiliye Duygu Dolu Şiirler Sözler Diyarı
Duygusal Şiirler Sevgiliye Duygu Dolu Şiirler Sözler Diyarı from sozler-diyari.blogspot.com

Sevgiliye etkileyici aşk mesajları sen benim denizimin en güzel kıyısısın. Sevgiliye şiir kısa olarak da uzun olarak da anlatmak istediğiniz her şeyi anlatır, yeter ki siz isteyin, sevin ve yazın…. En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim.

Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir


Sevgiliye aşk dolu sözler yum gözünü aç elini, yüreğim senindir. Bir tek sana sarılınca yuva gibi kokuyordu içim. Sevgiliye şiirler yazımızda sevgiliye güzel şiirler sevgiliye romantik şiirler sevgiliye şiirler 2021 ve sevgiliye kısa şiirler bulabilirsiniz.

Gözlerim Boşluklarda En Ufak Bir Aşk Aradı.


Kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan. En güzel rüya sensin şiiri. Ben sana tutsak, ben sana vurgun sevgilim.

Her Halini Seviyorum Sevgilim.çünkü Sen Geceme Gündüz Oldun Biriciğim.


Cemal süreya bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm. Yağmur yağarken tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıkların is ebenim sana olan sevgimdir sevgilim. Gönlüm seninle birlikte doğuyor kalbim seninle yaşıyor.

Sensiz Geçen Günlerimin Telafisi Yok Sevgilim.


Sözü kopyala resimli söze çevir senin, benim sevdiğim, ruhunun iki yandan örgülü saçların var sevgilim. Ellerin öyle sıcak, öyle içten ki sevgilim, sen istemesen de insanın sana âşık olası gelir. Yalan söylemiyorum artık kendime gecesiz aşk olmadığını öğrendim şairler haykırır istedikleri gibi şiirler avutur beni sen yoksun diye.

Bir Rüyaysan Eğer, Asla Uyunmak Istemiyorum.


En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim. Aşağıda birbirinden farklı sevgiliye şiir bulabilirsiniz. Bu yüreğin altına elini koyamadığın, bu yüreği bitirdiğin için sitem.

Posting Komentar untuk "Aşk Dolu Şiirler Sevgiliye"