Kısa Platonik Aşk Sözleri

Kısa Platonik Aşk Sözleri. Yeryüzündeki en harika insan sensin bebeğim seviyorum seni. Ne kurulacak bir hayal bıraktın güzelim bana nede yaşanacak bir hayat.

Kısa Aşk sözleri Güzel Sözler
Kısa Aşk sözleri Güzel Sözler from cokiyiabi.com

Kalbimin ta derinliklerinde… sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın. Aşkına karşılık verilmeyenler için en güzel 5 platonik aşk sözü önerisi; Ağla şiiri akıp geçiyor zaman akıp gidiyor gözlerimizden ümitlerimiz akan her damla yaşta biraz daha umutsuz ve biraz daha zamansız oluyor kaçamak bakışlarımız… sen ki, inanmıyorsan yaşama ağlama o zaman!

Bir Insanın Uzaktan Sevmesi, Bir Mahkumun Pencereden Platonik Aşk Sözleri Özgürlüğe Bakması Gibi Bir Şey.


Aşkına karşılık verilmeyenler için en güzel 5 platonik aşk sözü önerisi; Sevmek her zaman yaklaşmak değildir, bazen uzaktan seversin, çok uzaktan. Platonik aşk sözleri o senin neyin oiuyor, dediier.

Konuştuğun Zaman Sadece Bildiklerini Tekrar Edersin Ama Dinlersen Yeni Şeyler Öğrenebilirsin.


Keşke hayatta keşke demeseydik, keşke seni bu kalbim sevmeseydi, keşke senin de kalbin başkasında olmasaydı, platonik aşkım… ben. Son aşkımı sana verdim, son cümlemi sana söylüyorum. Kısa ve öz aşk sözleri.

Küçük Kelebeğin Tül Kanatlarının Pırıltılı Tozları Parmak Uçlarıma Karıştı Onlar Oradan Ne Zaman Uçarlar Sen Yüreğimden O Zaman?


Mutlu olacağını düşünüp, huzura erişmek değildir. Aklıma gelme diye dinleyemediğim şarkılar var. Belki de sen aşka âşıktın ben üstüne alındım.

Karşılıksız Aşkla Seven Kişi Bir Ilk Görüş Anını Yıllar Sonra Dahi O.


Çünkü, bu yürek seni çok sevdi. Platonik aşk sözleri platonik aşk şiirleri karşılıksız aşk sözleri ve platonik aşık sözleri yer almaktadır. Platonik bir sevgi ateşindeyim ya bana gülme ya da hep gül yanımdan gitme seviyorum seni… karşılıksız sevgi benimkisi, sana platonik bağımlı bir serseriyim, sen ise benden habersiz masum bir meleksin bebeğim.

En Güzel Platonik Aşk Sözleri


Her konuda kısa şiirler bulabilirsiniz. Bir gün bir çıigıniık edip seni sevdiğimi söyiesem aiay edip güier misin yoksa sende sever misin? Seni nasıl sevdiysem öyle kal.

Posting Komentar untuk "Kısa Platonik Aşk Sözleri"