Yeni Doğan Aşk Sözleri

Yeni Doğan Aşk Sözleri. Yeni doğan bebek sözleri anne ve babalık duygusunu tadan. Yeni doğan bebek sözleri, yeni doğan bebek tebrik mesajları,aşk sözleri,güzel sözler,

Namık Kemal'den Aşk Sözleri kısa ve öz aşk sözleri
Namık Kemal'den Aşk Sözleri kısa ve öz aşk sözleri from kisaveozasksozleri.blogspot.com

♥ gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkım. Sen olmayınca buralar buz gibi. Yeni doğan bebek sözleri 2017 yeni anne ve babaya mutluluklar, yeni doğan yavrunuza uzun ömürler dileriz.

Miniğiniz Hep Yanınızda Ve Hayırlı Bir Evlat Olsun.


Benimle, aklınla, aşkınla bin yaşa. Senin bir gülüşün benim için hayat öpücüğü gibi. Yeni doğan bebek sözleri anne ve babalık duygusunu tadan.

Gelecekte Sağlıklı, Mutlu Ve Güzel Bir Ömrü Olsun.


Canım arkadaşlarım benim, allah üçünüze de sağlık, huzur ve mutluluk versin. Her yeni doğan gün birşeyler getirir. Bebeğin doğum haberini aldık, mutluluğunu paylaşıyoruz.

Minik Bebeğin Yanaklarından Ileriki Günlerde Öpebilmek Dileğiyle, Kendine Ve Ufaklığa Iyi Bak.


Sözü kopyala resimli söze çevir Yeni bir aile ferdi daha aramıza katıldı. Yeni gün i̇le i̇lgili sözler.

”Yeni Doğan Bebeğinize Hoş Geldin Diyor, Siz Değerli Ebeveynlere Ve Yavrunuza Sağlık Ve Mutluluk Diliyoruz.” ”Seni Ne Zamandır Bekliyorduk.


Annenle baban seni çok seviyor! Bir bebeğin kahkahası tüm kötülükleri siler. Minik yavruya mutlu ömürler diliyoruz.

Bu Sayfamızda Yer Alan Yeni Doğan Bebek Mesajlarını Kime Isterseniz Gönderin Ya Da Sosyal Medyada Paylaşın.


Hoş geldin bebeğim, yüzünden gülücükler hiç eksilmesin. Yeni doğan bebeğinize hoş geldin diyor, siz değerli ebeveynlere ve yavrunuza sağlık ve mutluluk diliyoruz. Yeni doğan bebekler için bu güzel sayfada sizlere güzel sözler ve güzel mesajlar hazırladık.

Posting Komentar untuk "Yeni Doğan Aşk Sözleri"