Aşkla Ilgili Pişmanlık Sözleri

Aşkla Ilgili Pişmanlık Sözleri. Yüreğin çok acısa da affetmek en. Sen benim en büyük pişmanlığım oldun.

Aşkla İlgili En Güzel Sözler Woorden, Spreuken, Teksten
Aşkla İlgili En Güzel Sözler Woorden, Spreuken, Teksten from www.pinterest.co.uk

İşin püf noktası geçmiş yanlış adımlardan ders almak ve devam etmektir. Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha fakat anılardan, asla! Yüreğin çok acısa da affetmek en.

Aşk Bir Yokuştu Senden Önce.


Bende bıraktığın tek şey acı bir hatıra. Yapan sen, açı çekende sen… pi̇şmanlik sözleri̇ bir gün herkes birine geç kaldığına ya da birinden erken gittiğine pişman olacak. Benim ilaca ihtiyacım yok, senin gözlerin yeter.

Sevdiklerinizle Yeterince Zaman Geçirmekten, Çok Fazla Baharatlı Börek Yemeye, Hepimiz Pişmanlık Duyuyoruz.


Kıpkırmızı goncalarım vardı yuttu hepsini senin bataklığın. Hata yapmak insan olmanın bir parçası. Elinden geliyorsa kimseyi üzme, bırak onlar seni üzsün… çünkü, acının sonu vardır, ama pişmanlık hep kalır.

Pişman Olmanın Seni Üzmesine Izin Verme.


Esrar gibi yeşil olmasa da gözleri… her bakışı sarhoş ediyor beni. 20 en büyük pişmanlıklarım, pişman olurum diye yapmadıklarım yüzündendi. Kızacak bir suçlu da bulamazsın.

Hâlâ Küle Dönmedim, Hâlâ Yanıyorum.


Yüreğin varsa bir ömür sev beni. Canımın içi, sen hangi şiirden kaçıp geldin yüreğimin orta yerine? Sen satırlara sığdıramadığım bir aşk şiirisin yüreğimde.

Ben Hazırdım, Seni Seviyordum Ve Herkese Meydan Okuyabilirdim, Önüme Çıkan Herkese!


Sen benim en büyük pişmanlığım oldun. Yaptıklarımın seni bu kadar fazla incittiğini bilmiyordum. Çünkü bağımlılık yapan bir çift göze sahipsin.

Posting Komentar untuk "Aşkla Ilgili Pişmanlık Sözleri"