Sevgiliye Güzel Mesajlar Iyi Geceler

Sevgiliye Güzel Mesajlar Iyi Geceler. Sende çok geç kalmadan uyu istersen. Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum.

İyi Geceler Mesajı Sevgiliye GÜZEL SÖZLER MESAJLAR
İyi Geceler Mesajı Sevgiliye GÜZEL SÖZLER MESAJLAR from www.guzelsozmesaj.com

Hemen sabah olsun da seni göreyim diye. Sevgiliye i̇yi geceler mesajı kısa rüyaların en güzelini görürken allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

Yıldızların Bile Senin Aydınlığının Gerisinde Kaldığı Bu Gecede Aklımda Sen, Gönlümde Sen, Dilimde Sen Ile Kapatıyorum Gözlerimi.


Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi. İki gecem var ikisi de uykusuz ya sensizim uyuyamam ya sen varsın uyku haram.

Sevgiliye Söylenecek Güzel Sözler Benim Mutluluğum Senin Gözlerinde Saklı.


Bir tatlı sözünle artık huzur bulayım. Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım. Bu sayfada da sizlere en güzel iyi geceler mesajlarını sevgili için hazır ettik.

Sevgi̇li̇ye İyi̇ Geceler Mesajlari Geceme Işık Ol, Rüyalarımın Ateşi Ol, Sadece Benim Ol.


Yıldızlar gözlerine özensin, sen bir tanesin sevgilim. Gecen mutlu, kalbin sevgimle dolsun. Sevgi̇li̇ye en güzel i̇yi̇ geceler mesajlari karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum.

Sevgiliye Iyi Geceler Mesajı Whatsapp Yoluyla Gönderebileceği Gibi Mail Veya Kısa Mesaj Üzerinden De Iletebilirsiniz.


Bayanlar çok ince ve zarif oldukları için her zaman kendilerini özel hisseder. Beraber uyuyacağımız günleri iple çekiyorum. Sevgiliye iyi geceler mesajı atarak onu mutlu edebilir, kalbine girebilir veya bir hata işlediyseniz gönlünü alabilirsiniz.

Ben Uykuyu Sadece Seni Görmek Için Seviyorum Çünkü Rüyalarımı Süsleyen En Güzel Meleksin Bebeğim Iyi Geceler.


Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum. İyi geceler benim bir tanecik sevgilim. Sevgilinize, kendisini mutlu etmesi için sevgiliye özel i̇yi geceler mesajları göndererek gece gece 1 puan kapmış olursunuz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Güzel Mesajlar Iyi Geceler"