Sevgi Ile Ilgili Ünlü Yazarların Sözleri

Sevgi Ile Ilgili Ünlü Yazarların Sözleri. Budha sevgi insanı birliğe, egoizm ise yalnızlığa götürür. Mahatma gandhi şifa, güç ve değişim….

Sevgi Sözleri En Güzel Duygusal Sevgi Sözleri, En Yeni
Sevgi Sözleri En Güzel Duygusal Sevgi Sözleri, En Yeni from www.neoldu.com

Gerçek sevgi sabırdır, her şeye dayanır. Budha sevgi insanı birliğe, egoizm ise yalnızlığa götürür. Bu kalp her geçen gün daha da hatırlıyor.

Beni Sen, Seni Ben Bilirim.


Mahatma gandhi şifa, güç ve değişim…. Kitaplar inanılmak için değil, sorgulamalara konu olmak içindir. Nice uzaklarda olursan ol, ölümümce yakınsın bana.

Titus Maccius Plautus Elliott Erwitt, Santa Monica, California, 1955


Beğendiğiniz romantik sözleri dilerseniz sevgilinize gönderebilirsiniz. Sizler için özenle seçilmiş en güzel 5 şair sözü. En güzel sevgi̇ sözleri̇ özledim diyorsun mektubunda.

Affeder, Çabalar, Gerektiğinde Susar, Kabullenir Ama Asla Bitmez.


Evvelimiz aşk, halimiz aşk, istikbalimiz aşk. Sayfanın en altından diğer ilgili sayfalara da bakabilirsiniz. Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde… özdemir asaf 3.

Sevmek Zevktir Ama Yanlız Sevilmenin Hiçbir Zevki Yoktur.


Yazarların aşk sözleri, yazarların aşk sözleri 2019, yazarların romantik aşk sözleri, ünlü yazarların aşk sözleri, yazarların aşk sözleri 2018 en ünlü şairlerimizin, şairlerimizin aşk sözlerini, bu yazımızda sizlerle buluşturuyoruz. Ünlü yazarların sevgi ile ilgili sözleri. Osho velhasıl kelam kalp herkeste var yürek denen başka bir şey.

Aşk Tıpkı Gözyaşı Gibi Gözden Doğar, Yüreğe Düşer.


Çok müsaitti gözlerin sevilmeye, azıcık bakayım derken içine düştüm… ben hiç dilek tutmadım, hep dua ettim. Ve ben, ben olmaktan vazgeçtim. Gerçek sevgi sabırdır, her şeye dayanır.

Posting Komentar untuk "Sevgi Ile Ilgili Ünlü Yazarların Sözleri"