Uzaktaki Sevgiliye Sözler Kısa

Uzaktaki Sevgiliye Sözler Kısa. Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim. Bir gün uzaklar da yakın olur.

Uzaktaki Sevgiliye Sözler Benim yanımda değilsin ama
Uzaktaki Sevgiliye Sözler Benim yanımda değilsin ama from sozlerin.enguzeli.net

Üstünden mevsimler geçmiş olsa da ona sevdiğimi söyleyiverin bu şehirde son gecem beni son kez sarsaydın gitmezdim bir meçhule yanımda sen olsaydın! Ferhat gibi koca dağları aştırır. Yağmur yağıyorsa, seni özlüyorum çünkü sana yağmurda sarıldığım gibi hissediyorum.

Çıkarası Yok, Çıkası Yok, Çıkarasım Yok.


Dünyanın son uykusu kadar güzeldin. Ruhum sensiz koca bir boşiukta gibi gei de bitsin bu eziyet. Sen aydınlığa ben sana hasret.

Ayrıca Yazdığınız Bu Güzel Sevgiliye Aşk Sözleri Ile Uzun Mesafeleri Kısaltabilirsiniz… Bazen Yokluğun Ağır Geliyor, Haykırmak Istiyorum.


Uzaktaki̇ sevgi̇li̇ye duygusal sözler ruhum sensiz koca bir boşlukta gibi gel de bitsin bu eziyet. Uzaktaki sevgiliye romantik sözler aşk dediğin, dertlere düşürür. * saatler boyunca sana çok farklı bir mesaj yollamak için çırpınıyorum.

Gözlerin Uçsuz Bucaksız Bir Nehir Gibi, Ilerledikçe Kaybolmak Istiyorum.


Güne gülen gözlerinle başlamak en. Uzaktaki sevgiliye günaydın mesajı uzun günaydın uykucu şirinim benim yeni bir güne beraber günaydın diyelim. Sevgiliye özlem sözleri uzun, manalı özlem sözleri, sevgiliye romantik özlem mesajları, uzaktaki sevgiliye özlem mesajları, sevgiliye romantik özlem mesajları uzun, sevgiliye özlem şiirleri, duygusal hasret sözleri en çok araması yapılan sözler olarak dikkatimizi çekmekte.

Sen Aydıniığa Ben Sana Hasret.


Koy başını omzuma, dal en güzel rüyalara. Hep mutlu olman dileğiyle… doğum günün kutlu olsun! Vuslata ermek, sana kavuşmak istiyorum.

Siz De Özlemle Birilerini Bekliyor, Hasret Çekiyor.


Bundan daha güzeli var mı? Öyle bir ömür geçir ki ne sıkıntılar uğrasın sana nede kötülükler, hep mutlu ol sen aşkım iyi geceler sevgilim. Özledim gülen gözlerini, seviyorum seni diyen sözlerini, senin için ölürüm diyen dillerini özledim.

Posting Komentar untuk "Uzaktaki Sevgiliye Sözler Kısa"