Sevgiliye Yazılacak Acıklı Sözler

Sevgiliye Yazılacak Acıklı Sözler. Bana düşman kim varsa hep zayıf noktamdan vurmaya çalıştı. Öyle birine sahibim ki ilk gördüğümde değil her görüşte yeniden aşık olduğum.

Sevgiliye Güzel Sözler Sevgiliye Yeni, Anlamlı ve Aşk
Sevgiliye Güzel Sözler Sevgiliye Yeni, Anlamlı ve Aşk from www.neoldu.com

Bazen ağlamak istemezsin ama gözlerin seni dinlemez. Ömrümün sonuna kadar senin olmama izin ver sevgilim… başımı dizlerine koyduğumda öyle güzel okşarsın ki saçlarımı sanki tüm dünya durur, dertlerim bir anda yok olur nefesin bana güç verir ve ruhunla neşelenir ruhum. Küçük, ince bir gül açıyor her güldüğünde yanaklarında.

Yanında Olması Için Birine Ihtiyaç Duyduğunda, Her Zaman Yanında Olacağım Sevgilim.


Sevgilinize aşk acısıyla ilgili birok duygusal sz. Delikanlı adamın dostu az, seyircisi ve düşmanı çok olur. Gittiğine inanamadığım için, dön diyemediğim biri var uzaklarda.

Sevgiliye Duygusal Şiir (Islak Gül) Seninle Paylasmak Uykularda En Buyuk Gunahlari Seninle Uyanmak Nice Cilgin Gecelerden Sonra.


Sensiz uyanmak istemez bedenim, sensiz nefes almak istemez hücrelerim ve sensiz yaşayamaz bu serserin, günaydın sevgilim. Ben fazlasıyla dedim senin uğruna. Sevdiğiniz kişi erkek yada kadın olsun, sevgiliye söylenecek güzel sözler burada hazırlanmıştır.

Özdemir Asaf Aklımdan Başka Gidecek Yerim Yok Mu Senin?


Sözier az kaiır, çaresiz kaiır. Belki çok uzağımdasın, belki dokunamıyorum ama her gece kalbimde uyuyorsun. Alir goturur beni kokun uzaklara en uzaklara

Sevgiliye Destek Sözleri, Sevgili İçin Destek Sözleri, Sevgilime Destek Olma Sözleri, Sevgiliye Moral Verme Sözleri, Eşime Destek Olma Sözleri, Kocama Destek Olma Sözleri, Karıma Destek Olma Sözleri Bu Yazımızda Sevdiğiniz Kişiye Destek Olmak Için Söyleyebileceğiniz Sözlerden Oluşan Bir Yazı Hazırladık.


Sen geimek isteseydin bütün sokakiar bana çıkardı. Tilki gibi dostun olacağına, aslan gibi düşmanın olsun. Sözde benim limanım olacaktın fakat senin sularında boğuldum.

Oksijeni Bilmem Ama Kokun Şart!


Bazen ağlamak istemezsin ama gözlerin seni dinlemez. Çoğu zaman duygular kolayca ifade edilmediği için bu özenle hazırlanmış sevgiliye en güzel sözler yardımı ile birlikte sevgilinize istediğiniz her an sevginizi. Önemli olan onları içten bir şekilde söylemektir.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Yazılacak Acıklı Sözler"