Aydilge Yine Ben Aşık Oldum Sözleri

Aydilge Yine Ben Aşık Oldum Sözleri. Sonraki kayıt önceki kayıt ana sayfa. Yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum heybelide bizde her gece, çıktık mehtaba aşk var diye kalmamış kalamışta bile ne bir huzur ne bir neşe yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneriyle sahile vurdum ben bu gece dalga.

AYDİLGE'DEN YENİ YIL MESAJI! (Yine Ben Aşık Oldum Yeni
AYDİLGE'DEN YENİ YIL MESAJI! (Yine Ben Aşık Oldum Yeni from www.youtube.com

Aydilge yine ben aşık oldum şarkı sözleri: Aydilge yine ben aşık oldum şarkı sözleri; (c) 2013 dokuz sekiz müzik

Yine Ben Aşık Oidum Darmadağın Yağmur Oidum Kadıköy Sahiiinde Esti Ruhum Rüzgar Oidum Yine Ben Aşık Oidum Darmadağın Yağmur Oidum Kadıköy Sahiiinde Esti


0 yorum aydilge yine ben aşık oldum şarkı sözü yorum gönder. Sahile vurdum ben bu gece, dalga gibi delice. F dm bb yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum f dm bb kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum f dm bb yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum f dm bb kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum c bb c dm heybelide bizde her.

Çıktık Mehtaba Aşk Var Diye.


Aydilge adlı sanatçıdan yine ben aşık oldum adlı parçayı dinle, 60,138 shazam. Yanıyor (11b) [ reklamı gizle / hide ads ] yeni başlayanlar i̇çin aşk (717) yine ben aşık oldum (107,9b) yo yo yo (1,2b) yollara düşsem (19,3b) yükseldin (4,3b). Sonraki kayıt önceki kayıt ana sayfa.

Aydilge Yine Ben Aşık Oldum Dinle Yine Ben Aşık Oldum Darmadağın Yağmur Oldum Kadıköy Sahilinde Esti Ruhum Rüzgar Oldum Yine Ben Aşık Oldum Darmadağın Yağmur Oldum Kadıköy Sahilinde Esti Ruhum Rüzgar Oldum Heybelide Bizde Her.


Yine ben aşık oidum darmadağın yağmur oidum kadıköy sahiiinde esti ruhum rüzgar oidum yine ben aşık oidum darmadağın yağmur oidum kadıköy sahiiinde esti ruhum rüzgar oidum heybeiide bizde her gece, çıktık mehtaba aşk var diye kaimamış kaiamışta biie ne bir huzur ne bir neşe Yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum heybelide bizde her gece, çıktık mehtaba aşk var diye kalmamış kalamışta bile ne bir huzur ne bir neşe yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneriyle sahile vurdum ben bu gece dalga. Aydilge yine ben aşık oldum yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum hey deli denizde her gece çıktık mehtaba aşk var diye kalmamış kalamışda bile ne bir huzur ne bir neşe yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneri ile sahile vurdum ben bu gece dalga gibi delice yine ben aşık oldum

İntro Dm Bb G A Dm Bb A Dm (2) F Dm Bb Yine Ben Aşık Oldum Darmadağın Yağmur Oldum F Dm Bb Kadıköy Sahilinde Esti Ruhum Rüzgar Oldum F Dm Bb Yine Ben Aşık Oldum Darmadağın Yağmur Oldum F Dm Bb Kadıköy Sahilinde Esti Ruhum Rüzgar Oldum C Bb C Dm Heybelide Bizde Her Gece, Çıktık Mehtaba Aşk Var Diye C Bb Kalmamış Kalamışta Bile C G Bb A Ne Bir Huzur Ne Bir Neşe Dm.


Aydilge yine ben aşık oldum şarkı sözleri; (c) 2013 dokuz sekiz müzik A a yine ben aşık oldum yine ben aşık oldum, darmadağın, yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum heybeli'de biz de her gece çıktık mehtaba aşk var diye kalmamış kalamış'ta bile ne bir huzur ne bir neşe yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneriyle sahile vurdum ben bu gece, dalga gibi delice

Bugün Sözlerini Paylaşacağımız Yine Ben Aşık Oldum Isimli Şarkı, Aydilge'nin Son Yayınladığı Albüm Olan Ve 2013 Yılında Çıkan Yalnızlıkla Yaptım Albümünde.


Yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneriyle. Yine ben aşık oldum darmadağın yağmur oldum kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum hey deli denizde her gece çıktık mehtaba aşk var diye kalmamış kalamışda bile ne bir huzur ne bir neşe yüreğimi yaktım ben bu gece bir deniz feneri ile sahile vurdum ben bu gece dalga gibi delice yine ben aşık oldum darmadağın efkar […] Ne bir huzur ne bir neşe.

Posting Komentar untuk "Aydilge Yine Ben Aşık Oldum Sözleri"