Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajı

Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajı. Allah verdi seni bana doğum günün kutlu olsun gülüm ⇔ xude te damın rojbûna te pîroz be gülamın. Değerli öğretmenim doğum gününüz kutlu olsun hocam doğum gününüz kutlu olsun.

Album Doğum Günün Kutlu Olsun Ezo, Oğuz Berkay Fidan
Album Doğum Günün Kutlu Olsun Ezo, Oğuz Berkay Fidan from www.qobuz.com

Doğum günün kutlu olsun mesajlari belki yanında değilim ama bil ki bugünü kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Sensiz olmuyor gülüm iyi ki varsın ⇔ be te nabe delalamın tu her hebi. İyi ki doğdun arkadaşım, iyi ki hep benimlesin.

Evim Güneşsiz, Işıksız, Evim Bomboş.


Bаbаcığım allаh seni bаşımızdаn eksik etmesin nice berаberce doğum günlerini kutlаmаyı nаsip etsin. Yeni yaşın kutlu olsun aslan oğlum. Senin sevginin yeri gönlümde hep.

İyi Ki Doğdun Sürprizi Olarak Sevdiklerinize Gön.


Doğum günün kutlu olsun eniştem. Sağlıklı, mutlu ve başarı dolu güzel bir ömür dilerim. Enişteme en özel gününde doğum günü mesajı göndermemek olmaz.

Hayat Sana Mert, Dürüst Ve Babacan Davransın.


Birlikte geçireceğimiz nice güzel yıllara. Doğum günün kutlu olsun yengem. Аslındа kızıncа çok tаtlı oluyorsun.

Aileniz Ve Sevdiklerinizle, Sağlık Ve Mutluluk Içinde Nice Yıllara Doğum Gününüz Kutlu Olsun Hocam Sevdiklerinizle Nice Nice Mutlu Yaşlara Doğum Gününüz Kutlu Olsun Hocam.


Yeni yaşında sağlık, mutluluk, huzur ve bereket hep seninle olsun canım arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun, nice mutluluklar koynuna dolsun. Yengeciğim sen inan hiç yaşlanmıyorsun, her doğum gününde biraz daha güzelleşiyorsun.

Bugün Belki De Çok Kişiden Doğum Günü Mesajı Alacaksın, Ancak Şu An Okuduğun En Farklısı Çünkü Tümüyle Sevgiyle Yazılmış Bir Mesaj.


Geçmişi unut, gelecek için sabırsızlan. Her ne kаdаr bаnа kızsаn dа ben seni hep seviyorum. Her zaman mutlu ol, yüzün hep gülsün canım kızım.

Posting Komentar untuk "Doğum Günün Kutlu Olsun Mesajı"