Aşk Üzerine Sözler Mevlana

Aşk Üzerine Sözler Mevlana. La rochefoucauld aşk altın değildir, saklanmaz âşıkın bütün sırları meydandadır. Ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.

Instagram için Resimli Mevlana Sözleri Ilham verici
Instagram için Resimli Mevlana Sözleri Ilham verici from www.pinterest.de

Mevlananın en güzel aşk sözleri mevlana diyince şems. Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir! “gel, gel, ne olursan ol yine gel.

Bir Aşkı Başka Aşk Söndürebilir.aşkta Ne Yükseklik, Ne Alçaklık, Ne De Akıllılık Ve Akılsızlık Vardır.


Heine kalp ancak kalple satın alınabilir. Mevlana'nın en etkileyici 10 aşk sözü; Mevlana sözleri hayatımıza yön veren ve gönlümüze taht kuran mevlananın mesnevi eserinde bolca bulunmaktadır.

Mevlananın En Güzel Aşk Sözleri, Mevlana Aşk Sözlerini Sizin Için Derledik.


Mevlana aşkın gözyaşları ıslatırken sevgilinin omzunu, neden bu kadar geç kaldığını sorar aşk meleği. Oliver goldsmith bilmelisin ki… aşk kelimesi ne kadar çok kullanılırsa, anlam yükü o kadar azalır. Yolumuz, güzel insanların muhabbetinden geçti” bir güzel insan daha aramızdan ayrıldı.

Mevlana Sözü Kopyala Resimli Söze Çevir Koşayım, Koşayım Da, Hak Yoluna Düşen Atlılara Ulaşayım.


Acı acıyla iyileşir aşk ise daha büyük bir aşkla. Mevlana şu tertemiz tarlaya sevgiden başka bir tohum ekmeyiz biz. Mevlana sözü kopyala resimli söze çevir ey gönül sana aşk nedir diye mi soruyorlar?

Aşk Öyle Engin Bir Denizdir Ki, Ne Kenarı Vardır, Ne De Ucu Bucağı.


Bu mevlana’nın orjinal aşk sözlerini oldukça beğeneceğinizi umuyoruz. Her şey neye layıksa ona dönüşür. Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.

Cahil Insan, Gülün Güzelliğini Görmez, Gider Dikenine Takılır.


Mevlana sözleri tasavvuf ve aşk deyince ilk akla gelen 30 eylül 1207 tarihinde belh şehrinde doğup 17 aralık 1273 yılında konyada vefat eden mevlana hazretle rinden seçme sözler. Mevlana senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder. Testide ne varsa, dışına o sızar.

Posting Komentar untuk "Aşk Üzerine Sözler Mevlana"