Uzaktaki Sevgiliye Özlem Mesajları

Uzaktaki Sevgiliye Özlem Mesajları. Özlemek bazen en güzel bazense en acı veren duygulardan. Uzaktaki sevgiliye mektup sevgiliye mektup anlamsız hayatımın anlamı.

Uzaktaki Sevgiliye özlem şiirleri Resim kümesi kelime
Uzaktaki Sevgiliye özlem şiirleri Resim kümesi kelime from guzelresim.cyou

Kalbindeki en değerli ve kimsenin bilmediği yeri vermektir sevgi.uzaklıklara meydan okumaktır. Ey güzel gözlüm, gül yüzlü meleğim. Akşam olunca hüzünle dolarım, ateşini bağrımda yakarım, özlemle gül gibi solarım, gülün ömrüyle değil sevdasıyla yaşarım.

Herkes Niyetini Kendisi Belli Eder, Kimine Göre Alt Tarafı Aşktır, Kimine Göre Sol Tarafı.


Zaten böyle büyük bir aşkı, şu kısacık satırlara sığdırmanın da hiçbir şekilde imkanı yok. Seni özlüyorum, sensizliğin soğuğunda üşüyorum ve kendimi karanlık geceye teslim ediyorum. İnsan bazen toprak kokusunu özler, bazen bir ormanın sessizliğini ama ben.

Uzaktaki̇ Sevgi̇li̇ye Duygusal Sözler Ruhum Sensiz Koca Bir Boşlukta Gibi Gel De Bitsin Bu Eziyet.


Ey güzel gözlüm, gül yüzlü meleğim. Özümde özlediğim, gözümde tüten, gülünce beni güldüren yüz, duyduğumda en mutlu olduğum ses… seni çok özledim… sevgiliye özlem sözleri uzun Yaşamının her anında bir şeye özlem duyuyor her insan.

Durdurabilsem Dünyayı Ve Koşup Gelsem Sana.


Uzaktaki sevgiliye özledim mesajları erkek arkadaşınızdan / kız arkadaşınızdan ayrı olduğunuzda ve her ikiniz de uzun mesafeli bir ilişkideyseniz, her ikiniz de. Ömrümün sahibi sevdiğim tek varlığım nefesim seni çok seviyorum iyi ki varsın hayatım senin sacının teline zarar gelse dünyayı yakarım çok özledim seni aşkım. Ellerim ellerini, gözlerim gözlerini arar.

Merhaba Özlenmesi En Güzel Insan;


Bu duygusal anınıza eşlik edecek sözleri mesaj olarak da sevgilinize gönderebilir ve sizi hatırlamasını, o anda yüzünde. Tenine dokunmak, nefesinin sıcaklığını hissetmek, sarılmak değil; Uzaktaki sevgiliye anlamlı sözler yazarak ona olan aşkınızı daha iyi tarif edebilirsiniz.

Özlemek Bazen En Güzel Bazense En Acı Veren Duygulardan.


Özlem sözleri sen bana yıldızlar kadar uzak, bir soluk kadar yakınsın. Telefon güzel gülüşünü görmeme, kokunu almama, ellerini tutmaya yaramıyor. Şurama batana özlem demeselerdi bıçak derdim.

Posting Komentar untuk "Uzaktaki Sevgiliye Özlem Mesajları"