Evlilik Yıldönümü Için Kocaya Güzel Sözler

Evlilik Yıldönümü Için Kocaya Güzel Sözler. Sen benim hayat arkadaşımsın ve umarım da her zaman yanımda olursun. Biz birbirine ait iki yüreğiz.

Engel İle İlgili Sözler, Engel Sözleri Arkadaş Bul
Engel İle İlgili Sözler, Engel Sözleri Arkadaş Bul from kafiyebul.com

Evlilik yıl dönümü gibi özel bir gün için veya uzakta olan ya da en acısı ölen bir eşe dile getirilmek istenen duyguların ifade edilmesine. Çok sevilmeye değil hep sevilmeye ihtiyacım var. İyi ki birlikte böyle mutlu bir yıl daha geçirdik güzel eşim, benim aklım da fikrim de hep sende.

Çok Sevilmeye Değil Hep Sevilmeye Ihtiyacım Var.


İyi ki ömrümün sahibi olmuşsun. Çünkü hala sana aynı aşkla aynı tutkuyla bağlıyım. Eviiiik yıidönümümüz kutiu oisun aşkım… ey canımın sahibi yar!

Yaşamıma Kattığın Her Yeni Güzellik Için Sonsuz Teşekkürler.


Sayfamıza katkıda bulunmak için siz de yorum. Evlilik yıldönümü sözleri senin tarafından çok sevilmeye değil, her zaman sevilmeye ihtiyacım olduğunu sakın unutma. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım.

İyi Ki Ömrümün Sahibi Olmuşsun.


Bu sayfada evli olan çiftlerimiz için evlilik yıldönümlerini kutlama mesajları hazırlamaya çalıştık. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım… ey canımın sahibi yar! Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun.

Dikkatinizi Çekebilir >> Fazla Romantik Yıldönümü Sözleri Dikkatinizi Çekebilir >> Sevgiliye Yıldönümü Mesajları


Yüce mevla’ya binlerce kez şükürler olsun ki senin gibi mükemmel bir insanla evlenmişim. Sen benim hayat arkadaşımsın ve umarım da her zaman yanımda olursun. Evliliğimiz tekrar tekrar kutlu olsun.

Bu Aşk Sadece Seninle Anlam Kazanıyor Bir Tanem.


Yıl dönümü için tercih ettiğimiz en güzel 5 söz önerisi; Hayat denen bu yolu seninle paylaşıyor olmam ne büyük bir talih benim için, iyi günde ve kötü günde daha nice yıllara birlikte. Evlilik yıldönümü güzel sözler ini eşinize söylediğinizde, eşinizin size daha güzel gözlerle baktığını ve hayatın sizin için daha güzel bir akışa geçtiğini sizler de fark edersiniz.

Posting Komentar untuk "Evlilik Yıldönümü Için Kocaya Güzel Sözler"