Sevgiliye Uzun Etkileyici Günaydın Mesajı

Sevgiliye Uzun Etkileyici Günaydın Mesajı. Yine bıkılmaz bir gündeyim ve yine uyanır uyanmaz elim telefona gidiyor. Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım bir de bana gülen fotoğrafına… benim için en güzel gün seninle uyandığım gündür sevgilim, günaydın sana.

Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk
Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım bir de bana gülen fotoğrafına… benim için en güzel gün seninle uyandığım gündür sevgilim, günaydın sana. Sizler için seçtiğimiz içten duygusal anlamlı ve etkileyici 10 günaydın mesajı önerisi. Senin güzel gözlerin ve saçların gözümün önünden bir an olsun gitmiyor.

Kadin Ve Erkek İçi̇n, Kisa Ve Uzun Sevgi̇li̇ye Günaydin Mesajlari Günler Aydınlık, Zamanın Huzurlu Olsun.


Güneşim de sen oldun, yıldızım da sensin sevgilim. Sevgiliye uzun mesajlar yazımızda da aradığınızı bulacağınızdan eminim. Hangimiz sabah kalktığımızda karşımızda okunacak yüzlerce kelime görmek isteriz ki.

Günün Aydın Olsun Mutluluk Sebebim.


Başlayan ve bitmesini asla istemediğim. Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek. Kopyala 23.12.20 bir gün günaydın diyecek kadar yabancılaşırsak birbirimize, bir iyi gecelerimiz bile olmasın.

Günün Aydın Olsun, Günaydın Olsun Sana Bir Tanem… Karanlık Geçmiş Silindi Ömrümüzden Işıkla Bakıyoruz Artık Geleceğimize Günaydın Sevgilim… Gözlerimi Bugün De Senin Için Açtım Hayata.


Yine bıkılmaz bir gündeyim ve yine uyanır uyanmaz elim telefona gidiyor. Günaydın mesajları resimli umut dolu, sevgi dolu, mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileği ile günaydınlar. Sevgiliye uzun günaydın mesajları yazmak aslında biraz cesaret işi.

Günün Aydın Olsun, Günaydın Olsun Sana Bir Tanem… Karanlık Geçmiş Silindi Ömrümüzden Işıkla Bakıyoruz Artık Geleceğimize Günaydın Sevgilim… Gözlerimi Bugün De Senin Için Açtım Hayata.


Hayat senden önce bu kadar kıymetli değildi. Günaydın hayatıma aniam veren güzei insan. Güneş gibisin ay gibi geceyi de gündüzü de aydınlatıyorsun ışık gibi parlıyorsun ışık yüzlüm.

Uzun Günaydın Mesajları Yazımızda Sevgiliye Uzun Günaydın Mesajları Ve Muhteşem Günaydın Mesajı Uzun Makalemizde Bulabilirsiniz.


Güne iyi başla, üzgün olma, nefret etme, aşkı yaşa, yaşamı sev, dünü unut, ışığını yansıt, ne olursa olsun gülmeyi unutma. Günaydın kadınım diyorum, yine çok güzel uyandın. Biz sizin için birşeyler hazırladık umarım beğenirsiniz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Uzun Etkileyici Günaydın Mesajı"