Kar Aşk Sözleri

Kar Aşk Sözleri. Kar mı soğuk söz mü soğuk. Düşünsenize, kaç defa tam zor bir işin üstesinden gelmeye çalışırken, “artık yeter;

Kar Sözleri, Karla İlgili Sözler, En Güzel Kar Yağışı Sözleri
Kar Sözleri, Karla İlgili Sözler, En Güzel Kar Yağışı Sözleri from www.neoldu.com

Kar yağarken birden güneş açmak gibiydi hayat bu aralar hava güneşli bende karda ilk yürüyen olmanın kendini özel hissetiren bir yanı vardır. Özlemim sanadır, varsın kar yağsın, daha yağsın. Dayanamıyorum, pes ediyorum!” diyecekken onun sevgisi, size olan inancı ve desteği sayesinde devam edecek gücü bulup başarıya ulaştınız.

Kar Taneleri Yeryüzüne Öyle Aheste Aheste Düşer Ki, Insan.


Seni her akşamüstü tekrar tekrar sevebilirim. Kışın dışarıda gezen kızlar için evde suda eriyen ilacı izleyen kızları üzdünüz beyler. Yaylalara kar yağdı, yüreğime hasretin.

Kardan Adamın Krallığı Güneş Çıkına Kadardır.


Kar i̇le i̇lgili güzel sözler kısa, kar yağması i̇le i̇lgili sözler, kar i̇le i̇lgili yazılar, kar i̇le i̇lgili aşk sözleri, kar hakkında sözler, kar sözleri. Nasıl da mutlu düşer yere. Kaç kere, sadece telefonda duyduğunuz sesiyle yeniden ayağa kalkacak gücü buldunuz kendinizde…

Her Yalnız Bir Kar Tanesi, Içten Içe Eriyen.


Akşamüstü kar taneleri saçlarına düşüyor birer birer, belki herkes gibisin ama benim için sen bir mucizesin sevgili. Kar fikri uzakiara götüren, insanı kendine getiren denizdir. Kar, üşüyen bir halk için asla romantik yağmaz.

Sen, Çatlayan Dudağımda Bir Damla Su, Içimdeki Yaşama Tutkusu, Avuçlarıma Düşen Kar Tanesi.


Atasözü bu kış da kar yağmadı, bu kış da gelmedi o. Kar ne kadar çok yağsa, yaza kalmaz. Her yerde kar var, kalbim senin bu gece.

Güzel Kar Sözleri Kar Yağarken Kirlenen Bir Şeydi Benim Yüzüm.


Türk edebiyatında önemli bir yere sahip olan ünlü yazar ve şair, aşk, sevgili ve kar konularında. Kar sözleri ile kar yağmasa bile kar sevinci yaşayabilirsiniz.kar ile ilgili sözler yüreğinize tane tane damlayacaktır.kar küresi ile ilgili sözler sizi hiç üşütmeyecek, bilakis içinizi. Kar yağacak, bembeyaz olacak unutulmuşluğum.

Posting Komentar untuk "Kar Aşk Sözleri"