Aşk Acısı Çeken Kadın Sözleri

Aşk Acısı Çeken Kadın Sözleri. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem. Şimdi bu yorgun ve yalnız gecede hesap soruyorum yüreğime.

Berfin Yıldırım adlı kullanıcının Özlü sözler panosundaki
Berfin Yıldırım adlı kullanıcının Özlü sözler panosundaki from www.pinterest.com

Adım gibi eminim, gönlünü iyi eğlendirdim! Ne tek taraflı demeye dilim var. Olacak gibi değildi, olmadı da zaten… şimdi söndü ışık sustu dudağımdaki sen çalan ıslık.

Aşk Acısı Yarası Iyileşir Izi Kalır.


Hayatımın en güzel günlerini sana verdim senin için ben hayata reset çektim, şimdi sensizlik sardı bedenimi ağlıyorum geceleri aşk. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem. Adaletsiz koca dünya yine olan bana oldu, aşk ateşi, yar acısı dönüp durup beni vurdu!

İşte Yine Baş Başayız Içimin Acısı, Yine Birlikteyiz Ver Elini, Sus Ve Ne Olur Incitme Beni.


Ne tek taraflı demeye dilim var. Kalbinde taşıdığı aşk ince ruhuna ağır gelen, günlük yaşamda acısını gizlerken duygularını eline yüzüne bulaştıran kişilere bir dikkat edin. Aşk acısı çeken burçların öne çıkan tipik hareketleri;

Olur A, Bir Gün Birisi Çıkar Karşılaştırmaya Kalkar Diye Söyleyeym:


Gelir, konar düşlerimin hüzün saatlerine. Ama aşk acısı izi bizimle birlikte büyür. Değilsen de geçmişinde mutlaka yaşamışsındır.

Öyle Acılar Yaşayacağız Ki, Şu An Yaşadıklarımız Onun Yanında Devede Kulak Kalacak.


Evet, oturur öyle, telefonda ee, napıyosun bakalım? diye soranlara duruyorum der, duruyorum öyle. aşk acısı çekemeyen erkeğe göre, gene zoru seçmiş kadındır. Öyle güzel gülüyor ki, resmen gel bana aşık ol ben de senin hayatını alt üst edeyim der gibi. Bana son sözlerinde vurdun gittin, sen beni sevmemişsin sadece bana acı çektirmeyi sevmişsin.

Koç Terk Edilen Koç En Kısa Süre Içinde Kendine Başkasını Bulacaktır.


Ne de karşılıklı olduğuna ispatım. Huzurun olmalı biraz, ve seni güçlü kılacak kadar acın. Aşk acısı ile ilgili kısa mesaj….

Posting Komentar untuk "Aşk Acısı Çeken Kadın Sözleri"