En Aşk Dolu Günaydın Mesajları

En Aşk Dolu Günaydın Mesajları. Mutluluk adına olan her şey bizimle olacak. Seninle batsın günaydın günümün en güzel varlığı.

Günaydın Mesajları Sevgiliye Aşk Dolu Günaydın Mesajları
Günaydın Mesajları Sevgiliye Aşk Dolu Günaydın Mesajları from www.kacgun2017.com

Sevgilim günaydın, benim hayatta biricik mutluluk kaynağım, bugünün seninle birlikte geçeceği için o kadar mutluyum ki benim için en güzel sabahtır bu. Huzur dolu günler, kalbinizdeki tüm güzellikler hayatınıza yansısın dostlar. Sevgiliye günaydın mesajı sadece kelimeler yığınından oluşmuyor.

Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana.


Haydi, uyan günaydın de hayata, ben çoktan düştüm yollara, bugün de yine sevgi dolu, aşk dolu uyandım tabii ki yine sayende sevgilim. Sen benim gücümsün, sen benim ilham kaynağımsın. Mutlulukların en büyüğü seninle yeni güne uyanabilmek, sen çok güzel uyuyordun ben ise erkenden gitmem gerekiyordu.

Senin Için Doğmak Isterim Güne Sevgilim.


Kopyala 23.12.20 gördüğüm en güzel rüya sensin, sen yaşanmaya değersin, al bu can senin olsun sevgilim sen yokken güne mutlu nasıl başlayabilirim ki sevgilim. Gecemde de sen, gündüzümde de! Benim güneşim bana günaydın mesajı atınca doğuyor sevgilim… kopyala 23.12.20 günün aydın olsun rüyalarımın meleği.

O Hâlde, Sevgiliye Kısa Ve Uzun Seçeneklerle Gönderilebilecek En Güzel, Duygusal Ve Aşk Dolu Günaydın Aşkım Mesajlarına Yakından Bakalım.


Sesinle uyanacağım mutlu günlerime, gözlerindeki ışıkla aydınlanacak yollarım. Sabahları tatlı yüzünü görmek beni ayakta tutuyor sevgilim. Rüzgar gibi, tüm üzüntümü söndürdün.

*** Günaydın Yeni Doğan Saf, Temiz,.


Sen hayatımın ışığısın ve kalbimi mutlulukla dolduruyorsun. Ama yanımda senin mutluluğunu da götürdüm. Sensiz doğsada güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsakta, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Huzur Dolu Günler, Kalbinizdeki Tüm Güzellikler Hayatınıza Yansısın Dostlar.


Size sevgi ve öpücüklerle bugün için en iyisini diliyorum. O mutlu olunca ise, sizde mutlu olacaksınız. Günaydın aşkım o kadar güzel bir gün olsun ki bugün, hiç bitmese dediğin ve bitmeye yakınken yarının özlemini çektiğin huzur sevgi aşk heyecan mutluluk ve sevinç dolu bir gün geçirmen dileğiyle… günaydın hayatımın anlamı gözümün nuru bir tanem gözümü açtığımda aklıma gelen tek gerçek günaydın.

Posting Komentar untuk "En Aşk Dolu Günaydın Mesajları"