Kitap Okumakla Ilgili Aşk Sözleri

Kitap Okumakla Ilgili Aşk Sözleri. Yaratılanı hoş gör, yaradan’dan ötürü. Emin olun ki bu adam mutlu olacaktır.

Aşk Ile Ilgili şiirler Sözleri ispanyolca aşk sözleri
Aşk Ile Ilgili şiirler Sözleri ispanyolca aşk sözleri from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Konuşmadan önce düşünün düşünmeden önce okuyun. Okumakla ilgili söylenmiş en güzel sözler şunlardır: Bir kitap yürekten gelmişse, ancak o zaman başka yüreklere ulaşabilir.

'' Ölünce Unutulmak Istemezseniz, Ya Okumaya Değer Eser Yazın Veya Yazılmaya Değer Işler Başarın.'' Benjamin Franklin Yasalar Ölür, Kitaplar Ölmez. Bulwer Lytton


Victor hugo okuma, aiışkaniıkiarın en asiiidir. Hiçbir insan bir kitap sayfası kadar derin ve hafif, hiçbir satır arası kadar esrarengiz ve konuşkan olamaz. Benlik davasını bırak, muhabbetten olma ırak, sevgi ile dolsun yürek, hoşgörülü olmaya bak… ne varlığa sevinirim, ne yokluğa yerinirim.

Kitap Okumaktan Kaçan Yeni Nesil Gençlerimiz Için Kitabı Okumanın Anlam Ve Önemine Deyinen Bazı Atasözleri Ve Bununla Ilgili Sözler Ve Özdeyişleri Bu Sayfamızda Derledik.


Denis diderot bir ihsanın değeri, okuduğu kitapların değeri ile ölçülür. Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber yolun kabul edilebilir. Yediğimiz her şeyin hazım esnasında lezzetinden başka etkileri de olduğu gibi okuduklarımızın bize verdiği zevkten başka etkileri de vardır. charles de montesquieu sen şimdi bunları birkaç saat.

(Alexandre Pope) Ümitle Açılıp, Kazançla Kapanan Kitap Iyi Bir Kitaptır.


Bir insanın değeri okuduğu kitaplarla ölçülür. Emin olun ki bu adam mutlu olacaktır.” sir john herschell” “kitaplar insanların yolunu aydınlatır.” çin atasözü “kitap aklın ilacıdır.”ovidius “okula her şey yapabilirsiniz ama okulun kitaplığı yoksa hiçbir şey yapmamış olursunuz.”j. Ki̇tap okuma i̇le i̇lgi̇li̇ bazi sözler kitap okumayan bir kimsenin, okumasını bilmeyene karşı bir üstünlüğü yoktur.

Kitap Okumak Üzerine Özlü Sözler Kitaplardan Bahsetmisken,Binlerce Kitap Okuma Üzerine Olan Sözlerden Mahrum Kalmamak Lazim.


Mevlana hakkında kısa bilgi ve sonra mevlana celaleddini rumi’nin en güzel, sevgi, aşk sözleri, şiirler, en güzel sözleri. Kitaplar eşi benzeri olmayan taşınabilir sihirdir. Onun henüz okul çağlarında başlayan kitap okuma alışkanlığı savaş zamanında bile.

İşte En Güzel Kitap Ile Ilgili Sözler…


“bir insana okuma aşkı ve onu tatmin edecek kitap verin; Hiçbir kitap mutlu olmayı öğretmez, ah mutluluk bir bilgi olsaydı o zaman soran kalmazdı. Ey gönül istedik de vermedi deme.

Posting Komentar untuk "Kitap Okumakla Ilgili Aşk Sözleri"