Aşık Eden Aşk Sözleri

Aşık Eden Aşk Sözleri. Anlamlı sevgi mesajlari / aşk / aşk itiraf sözleri / güzel sözler / i̇ltifat sözleri / kızları aşık eden sözler / kızları etkileyen sözler / sevgi sms'leri / sevgi sözleri / sevgiliye i̇ltifat mesajlar. Bu güzel sayfamızda sizler için üzgün olduğunu belirten ve ifade eden üzgün sözler hazırladık.

Âşık Veysel Şatıroğlu Sözleri
Âşık Veysel Şatıroğlu Sözleri from guzelsoz.com

Aşık olmak nedir bilmezdim öğrendim sayende seni görüğümde dünya dönüyormuş dedim, seni gördüm gözlerinde bittim seviyorum seni… bir rüzgar gibi hayatım savrulurken acımasızca sen çıktın karşıma tuttun elimi çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında seviyorum seni aşkım. Geç kalmış bir aşkın nöbetçileriydik ta ki gözlerin gözlerime değdiği o günden sonra aşık oldum sana beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım. Duygusal aşk sözleri damar aşk sözleri ağlatan aşk sözleri bulabileceğiniz gibi her yerde rastlamadığınız duyulmamış aşk sözlerini de bu sayfada bulacaksınız.

Hayat Su Gibidir Içmes Tatlı Sana Yararlı, Sende Benim Suyumsun Susadıkça Adını Haykırıyorum Dünyama, Seninie Hayat Buiuyorum Bunuda Ania


Güncellenmiş aşık eden sözler içeriğimizde daha önce yayınlanmamış en yeni aşk sözleri resimli bir şekilde sıralanmıştır. Bu sayfada 38+ üzeri fransızca aşk sözleri mevcuttur. Aşık olmak nedir bilmezdim öğrendim sayende seni görüğümde dünya dönüyormuş dedim, seni gördüm gözlerinde bittim seviyorum seni… bir rüzgar gibi hayatım savrulurken acımasızca sen çıktın karşıma tuttun elimi çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında seviyorum seni aşkım.

Yoruimuşken Kaibim Dönen Dünya Içindeki Acımasız Hayatta, Seni Gördüm Içimdeki Aşık Edici Mesajlar Dünya Dönmeye Başiadı Durduramıyorum Içimdeki Dünyayı Harekete Geçirdin Engei Oiamıyorum Seniyorum Seni.


Nerde güzel görsen orda kalırsın. Dünüm yarım kaldı, yarınım sende saklı. Keşke seni gülümseten her şey olsaydım.

Ayrıca Aşık Edici Harika Sözlerin Içinden Beğendiklerinizi Facebook Ya Da Twitterdan Da Paylaşabilirsiniz.


Aşık olmak nedir bilmezdim öğrendim sayende, seni gördüğümde dünya dönüyormuş dedim, seni gördüm gözlerinde bittim seviyorum seni… var mı daha ağır yük zamanı çekmek kadar. Mazlum oldum, alim oldum, aşık oldum sana bin kere. Mutluluğum huzurlu bir güne sebeb olduğun.

Geç Kalmış Bir Aşkın Nöbetçileriydik Ta Ki Gözlerin Gözlerime Değdiği O Günden Sonra Aşık Oldum Sana Beklediğim Sendin Hoş Geldin Dünyama Aşkım.


Aşk özlü sözler güzel söz hakkında daha fazla fikir görün. Aklım sende kalabilir, kalbime girer misin?” Sizlerde sayfalarımıza katkı sağlamak isterseniz sizler ile irtibatımızı sağlayan yorum kutusuna güzel aşk sözlerinizi bekliyoruz.

Muhteşem Sözler Sayfaları Hazırlamaya Devam Ediyoruz.


Ne zaman sevmek vaktim gelse sen düşersin gönlüme.” “aklımı başımdan alıyorsun, kalbimin ritmini hızlandırıyorsun. İçip de ağlamayı derman bilirsin canım. Mevlana öyle bir yerdeyim ki şimdi, ne seni sevebiliyorum, ne senden başka birini.

Posting Komentar untuk "Aşık Eden Aşk Sözleri"