Sevgi Sözleri Bebek

Sevgi Sözleri Bebek. Bebek sözleri bebek hamilelik duyuruları hakkında daha fazla fikir görün. Minik bebeğin yanaklarından ileri ki günlerde öpebilmek dileğiyle, kendine ve ufaklığa iyi bak.

"Gideyim desen Aylan bebek gibi kıyıya vurur bedenin
"Gideyim desen Aylan bebek gibi kıyıya vurur bedenin from www.derinsayfa.com

Çocukluğu olmayanın gençliği de olmaz. Mutlu olmak istiyorsanız bazı şeyleri sallayacaksın. Nihat genç gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sende kalayım.

Ben Senin Sevgin Ile Birlikte Ayakta Duruyor, Senin Sevgin Ile Birlikte Yaşıyor, Senin Sevgin Ile Her Şeyin Üstesinden Gelebiliyorum.


I cant live without you. “bir bebek sevgiyi güçlendirir, günleri kısaltır, geceleri daha uzun ve evi daha mutlu yapar.” “on küçük parmak, on mükemmel ayak parmağı, kalbimizi taşan sevgi ile dolduruyor.” “bir bebek, kalbinin boş olduğunu bilmediğin bir yerini doldurur.” “bebek sahibi. Bebek, insan ırkına ödenecek boş bir çektir.

Bir Evi Yuva Yapan Içindeki Bebek Sesleridir.


Nihat genç gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatırına sende kalayım. Çocukluğu olmayanın gençliği de olmaz. Beni gülüşlerinle gülümseten tek gerçeğim.

Gül Kokulum Seninle Hayat Buluyor Bu Bedenim.


Bir bebeğin dilinden ancak annesi anlayabilir.bebekle ilgili sözler. Bebekler dünyanın en büyük saadetidir. Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun.

Kendinize Iyi Bakın Canlarım.” ”Seni Ne Zamandır Bekliyorduk.


Geçmiş olsun… haberinizi yeni aldım, çok mutlu ettiniz beni. Bir bebek süt ile beslenir, sevgiyle büyütülür. Bebişi bizim yerimize de sevin.

Her Yeni Doğan Bebek Yeni Bir Dünya Demek.


Sevgi mesajları affetmem diyorsun da adı geçince gözlerin doluyor be çocuk. Bir aileyi ayakta tutacak en güzel şey dünyaya yeni gelmiş bir bebektir. Bebekler dünyanın en büyük saadetidir.

Posting Komentar untuk "Sevgi Sözleri Bebek"