Sevgiliye Söylenecek Gıcık Kelimeler

Sevgiliye Söylenecek Gıcık Kelimeler. Senin sevginle her gün yeniden doğmaktayım sevgilim. Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla eğlenmek için 3 tuşla mutlu olmak için 4 tuşla hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla sen sütlaç kadar tatlı lahmacun kadar sıcak çiğ köfte kadar yakıcı dolma gibi çekici bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin…

Sevgiliye Söylenecek Osmanlıca Sözler aşık veysel sözleri
Sevgiliye Söylenecek Osmanlıca Sözler aşık veysel sözleri from asikveyselsozleri.blogspot.com

Oksijeni bilmem ama kokun şart! Papatya kalplim en güzel şiirim huzur yuvam i̇llegal yarim sevgi çiçeğim mutluluk ağacım kitap kokum en güzel manzaram ezbere bildiğim adam i̇lk göz ağrım gülüşümün sebebi sıfatını ısırdığım sözü kopyala resimli söze çevir Salak ruh görse korkudan ölecek,

Yüzüme Her Baktığında Yüzümde Tatlı Bir Gülümseme Olacak.


Ellerini tutabileceğim, gözlerine bakabileceğim gün bir an evvel gelsin diye her gece tanrı’ya dua etmekteyim. En çok kullanılan aşk kelimeleri : Kaç yaşında olursan ol, ne kadar cool takılırsan takıl, küçük bi çocuk sana oyuncak telefonunu veriyorsa konuşacaksın.

Sıcak Çikolata (Hot Chocolate) 16.


S evgiliye güzel kelimeler kısa akdenizim aklımı çalanım al yanaklım aslanım aşk böceğim aşk böcüğü aşkiletam aşkilopum aşkilotum avrat ay yüzlüm reklamlar aybalım aydınlığım bal dudaklım bal kaymağım bal yanaklım balım balısı ballı bıdığım ballı güneşim beyaz atlı prensim bıdığım bicirik biriciğim bitanem bitanesi boncuğum can parem can yoldaşım Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla eğlenmek için 3 tuşla mutlu olmak için 4 tuşla hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla sen sütlaç kadar tatlı lahmacun kadar sıcak çiğ köfte kadar yakıcı dolma gibi çekici bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin… 192094 | aşk i̇lişkileri konusunda 100 görüş paylaştı.

Manita Diyolar Ya Çok Itici Cidden.


Seninle yaşadığımız anılar ile gülebiliyorum sevgilim. Bıngıldoşum,tontişim,aşk kuşum,maymunum,canom,aşkum,balom,aşkcım,tatlış,paş am,bebikim,iki gözümün çiçeği, mıncık makarnam. Sevgilinle birbirinize hitap şekliniz, aranızdaki sevginin güçlenmesine, duygusal bağın artmasına yardımcı olur.

Günümüzde Sevgililer, Eşler Birbirine Seslenirken Bazıları Isimleri Ile Hitap Etmeye Tercih Ederken Bazıları Ise Sevgi Sözcükleri Veya Sevgiliye Hitap Sözlerini Tercih Etmektedirler.


Ne güzel bir yalansın sen, hep inandığım. Teşekkür ederim sana, tüm varlığın için. Sevgiliye söylenecek güzel sözler herkes fazlasıyla sevmiş… ben eksikleriyle sevmiştim oysa!

Son Günlerde Sevimsiz Çiftlerle Fazla Karşılaşmaya Başladım Hitapları Birbirlerine Yaptıkları Kurlarda Bi Okadar Antipatik.


Oksijeni bilmem ama kokun şart! Aşkım sen tam bir çiçeksin. Sevin ve sevilin hayat o zaman daha güzel olacak.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Söylenecek Gıcık Kelimeler"