Iyi Geceler Mesajı Aşk Sözleri

Iyi Geceler Mesajı Aşk Sözleri. İyi geceler, mutlu yarınlar aşkım. Bu gecede seni ve senli günleri anımsayarak uyuyacağım.

Iyi Geceler Mesajı Sevgiliye Uzun 2019 güzel aşk sözleri
Iyi Geceler Mesajı Sevgiliye Uzun 2019 güzel aşk sözleri from guzelasksozlerikisa.blogspot.com

İyi gecelerle i̇lgili kısa sözler, özlü i̇yi geceler sözleri, etkili i̇yi geceler sözleri arkadaşa iyi geceler mesajı aşık edecek iyi geceler mesajları gece nedir biliyormusunuz;gece kendinle baş başa kaldığın yüreğinle hesaplaştığın,kimi zaman ağladığın bekide ağlamak isteyipte ağlayamadığın kendi dünyan. Geceme ışık ol rüyalarımın ateşi ol sadece benim ol iyi geceler olsun aşkım. İyi geceler aşkım… günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bıraktığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar.

Bu Gecede Seni Ve Senli Günleri Anımsayarak Uyuyacağım.


İyi geceler mesajları yazımızda sevgiliye iyi geceler mesajları romantik iyi geceler sözleri 2021 ve kısa iyi geceler mesajı bulabilirsiniz. Şimdi sana bir martı gönderiyorum, kanatlarında aşkım var, uzat dudaklarını iyi geceler öpücüğümü getirdi sana. Sevgi̇li̇ye aşk mesajlari i̇kimizi bir kefene saralar.

Tanıdık Bir Dost Dilinden Adını Duyunca Gönlüm Yanıyor.


Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur. Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi. Uykularda buluşmak dileği ile iyi geceler.

İyi Geceler Yeni Doğacak Güneşin Yeni Umutlar, Yarınlar Getirmesi Dileğiyle Iyi Uykular.


Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler. Etkileyici kısa i̇yi geceler mesajları sevgiliye kısa iyi geceler mesajları başlığımızın altında romantik iyi geceler mesajları ile her gecenizi romantik kılabilirsiniz. Sen benim şarkımsın herkesin dili dönmez.

Bir Geceyi Değil Bütün Geceleri Sana Armağan Ediyorum, Iyi Geceler Aşkımnerede Olmak Isterdin Sorusuna, Gözlerimle Cevap Verdiğim Tek Yerdi Gözlerin.


En güzel geceler seni düşünmekle güzel, eksiksiz bir aşk bu, her şeyinle her şeyimsin aşkım, iyi geceler. İyi geceler mesajları yazımızda sevgiliye iyi geceler mesajları romantik iyi geceler sözleri 2021 ve kısa iyi geceler mesajı bulabilirsiniz. Böyle bir durumda sizin attığınız mesajı okuyan sevgiliniz, bunun karşılığında size bir iyi geceler mesajı atmak için sabırsızlanacaktır.

Çağrılarım Öpücük Olup Yanağına Konsun.


Yoksa onu alıp kendine seninkileri bana gönderir misin? O yüzden bu mesajları gönderirken etkili cümleler üzerinden ele almak gerekir. İyi geceler, mutlu yarınlar aşkım.

Posting Komentar untuk "Iyi Geceler Mesajı Aşk Sözleri"