Sevgiliye En Uzun Aşk Mesajları

Sevgiliye En Uzun Aşk Mesajları. Haydi, aç cennet yeşili gözlerini öpücük yolladım sana hisset teninde ve dışarıya bak, yağan her kar tanesi seni seviyorum canım aşkım demek, günaydın aşkların en güzeli en özeli. Özenle seçilmiş birbirinden güzel en yeni sevgiliye mesajlar bu sayfada.

Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk
Asker Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajı ispanyolca aşk from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Seni tanısalardı, kalbindeki seni bilselerdi hak verirlerdi bu halime. Sayfamızdaki sevgiliye anlamlı uzun mesajları facebook, twitter ve whatsapp ile sevgilinizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Sevgiliye uzun mesajlar ey aşk durağım, can durağım, son durağım.!

Ve Allah Da Şahidim Olsun, Her Şeyin Bende Sen Demek Olduğuna;


Güzel gözlüm, ne yaptın sen bana böyle ? Seni düşünürken içim geçmiş, severken de ömrüm. Sevda yolunda hüzün de vardır keder de, sevinç de vardır gülümseme de.

Sevmek Bir Renkse, Gel Gökkuşağım Ol.


Üzüntüyü de senle tanıdım ben. Ne yumuşaktır kim bilir tenin. Sesini duymak istiyorum gecemde, gündüzümde , her anımda.

Senin Hayatım Üzerindeki Olumlu Etkilerini Bilebilmene Imkan Yok.


Senin ile kuracak olduğumuz hayatın planlarını yapıyorum. Özenle seçilmiş birbirinden güzel en yeni sevgiliye mesajlar bu sayfada. Kurak kalbimin ıssızlarında senle yaşama tutundu tüm duygularım.

Hayat Arkadaşım, Can Yoldaşım Birtanecik Sevgilim.


Neredeyse çıkacağım sokaklara, “aşığım ben” diye bağıracağım. Haydi, aç cennet yeşili gözlerini öpücük yolladım sana hisset teninde ve dışarıya bak, yağan her kar tanesi seni seviyorum canım aşkım demek, günaydın aşkların en güzeli en özeli. Ne olur kır inadını ve uzat ellerini bana, yeniden kalbini aç ve aşkını geri ver bana…

Seni Tanısalardı, Kalbindeki Seni Bilselerdi Hak Verirlerdi Bu Halime.


Bu şarkım sana sevgilim, bir an önce dönmen tek dileğim, gözyaşım karışıp denizlere, sana ulaşır belki hasretim. Sevgiliye söylenecek güzel sözler oksijeni. Nereden başlayacağım konusunda açıkçası hiçbir fikrim yok.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye En Uzun Aşk Mesajları"