Ağır Delikanlı Aşk Sözleri

Ağır Delikanlı Aşk Sözleri. Çakalın özgürlüğü, aslan ayağa kalkana kadardır. Beni seversen ömrüne ömür katarım beni aldatırsan ömründen ömür alırım.

1 2 3 4 5 6
1 2 3 4 5 6 from anlamli-guzelsozler.com

22 dar sokaklarda sevdama yürürken önümü kesenin kafasını keserim. Harbi̇ deli̇kanli sözler çakalın özgürlüğü aslan ayağa kalkana kadardır. Ağır abi sözleri saçların parmaklık olsun, gözlerin gardiyan;

Kralını Tanımam Tanıyana Da Kralın Soytarısı Derim.


Çakalın özgürlüğü, aslan ayağa kalkana kadardır. Ben adama değer veririm dostum olsun diye değeri hak etmiyorsa aha da kapı orada. Bu hayatta barbie değil harbi kız olmak lazım karakterli bir hikayen varsa seni kimse satın alamaz… sadece yüreğine değer veren adamlarız.

Bu Sayfamızda En Delikanlı Sözleri Derledik.


Ağır abi sözleri yazımızda ağır sözler tumblr, ağır laflar, delikanlı sözler, ağır abi mesajları ve ağır abi sözleri bulabilirsiniz. Senden bana keder ve dertten başka bir şey gelmedi. Serseriler ağlamaz ağlarsa kimse susturamaz sunu bil ki sosyete kızı herkes serseri olamaz.

Canı Yanan Biri Adalet Istemez, İntikam Ister!


Ağır abi sözleri saçların parmaklık olsun, gözlerin gardiyan; Biz hiç kimseyi yarı yolda bırakmadık, onlar hep müsait bir yerde indiler. Çocuk yok karşında anlatma masal, kurbağa bekleme olursun sanal, bizim sevgimiz her zaman reel, delikanlı gibi seviyoruz ağır abileri izliyoruz.

Ne Davamızı Anlayabilecek Bir Kız Bulabildik Ne De Kızın Istediği Kadar Basit Olabildik.


Tilki gibi dostum olacağına, aslan gibi düşmanım olsun. Ama sen takmadın, dönüp arkana bile bakmadın. Yaralıyım senden ayrı kalalı, çok zoruma gidiyor başkasının olalı.

Kötüyü Yaşamadan, Iyinin Değerini Bilmek Zordur.


Adam olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür. Ve ölüm seni elimden alacak kadar gaddarsa, bende ölüme meydan okuyacak kadar delikanlıyım! İçerinde anlamlı, harbi, ağır, damar ve mert olanlar arasından beğendikleriniz olursa sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Ağır Delikanlı Aşk Sözleri"