Aşk Kırgın Sözler

Aşk Kırgın Sözler. Kendimi görebileceğim en güzel ayna bana aşkla bakan gözlerindir. Şimdi senden vaz mı geçmeli.

Güzel Sözler Anlamlı Sözler Aşk sözleri Fotoğraf
Güzel Sözler Anlamlı Sözler Aşk sözleri Fotoğraf from tr.pinterest.com

İşte şarkılarda geçen en güzel 10 söz. İyi bir insan olmaya, vicdanımı temiz tutmaya çabalarken kırıldım. Bu sayfada herkesin hayatında en az bir defa yaşadığı ve çoğunlukla da sonu hüsranla biten, insanı kedere, üzüntüye boğan aşk acısı için derledik.

Meral Kendir Söz Konusu Aşk (Kırgın Çiçekler Dizisi) Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile Şu Son Bir Kaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın Canıma Kast Etme Bari Hani Nefesindim Senin Aaaahh Aaaaahh Senin Söz Konusu Aşk Bu Farklı Bir Telaş Bu Bence Bir Savaş Bu


Bir insan içten içe inkâr edemiyorsa, aslında o yere veya kişiye aittir. Aşık olunan sevgiliyle bir şekilde yollar ayrılmıştır ve artık yalnız kalmışsınızdır. Bu kadar şeyi bana öğrettiğin için sonsuz teşekkürler sevgilim.

Bir Kısa Mesajı Bile Çok Görürsün Artık Bana.


Bir kere o kişiye kırıldığın zaman hiçbir şey eskisi gibi olmuyor ki. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında.cemal süreya ben kusursuz doğmadım, acemi ve sakardım. İyi bir insan olmaya, vicdanımı temiz tutmaya çabalarken kırıldım.

Ufak Bir Hatırlatma, Yara Bandı Kalbe Yapışmıyor.


Birbirinden güzel ve etkileyici aşık edici 5 söz önerisi; Kırgınlık sözleri sevgiliye nekadar dargın olsamda sana nekadar kırsanda bu kalbimi, seviyorum seni bunu anla. Sevmesen de beni özledim sesini, git desem de yine gitmesen.

Kalbimi Kırdığın Gibi, Kurduğum Hayallerimi De Kırdın, Yıktın.


Her şey affediliyor ama o kırgınlık ölene kadar içimizde bir yerlerde kalıyor. Kırgınlık sözleri önemsedikçe yitirdiğim insanlar var. Kahverengi gözleri var fakat gökyüzü gibi bakıyor.

Ateş Gibi Yanıyor Içim, Gözlerim Ağlıyor Gözlerim Seni Arıyor Kalbim Sana Dargın Olsada Sensizligi Kabul Etmez Bu Kalp.


İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım. 2015/01/11 duygusal sözler, hüzünlü sözler, kırgınlık sözleri, resimli sözler admin küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. İnsanları ayakta tutacağım diye hep kendim yıkılıyorum.

Posting Komentar untuk "Aşk Kırgın Sözler"