Sevgi Üzerine Köşe Yazıları

Sevgi Üzerine Köşe Yazıları. Erich fromm, sevme sanatı’nda, sevgi için bilgi, ilgi, sorumluluk ve saygının olmazsa olmaz kurallar. Sevgi olmadan yaşamanın da hiçbir anlamı olmaz.

🏛 Babil’in Asma Bahçeleri Hayatbilim'e Hoşgeldiniz!
🏛 Babil’in Asma Bahçeleri Hayatbilim'e Hoşgeldiniz! from hayatbilim.wordpress.com

Ya da bulsan da asla onun gerçek bir bahar olmadığını kabul etmek. Artıları yok sayıp eksilerle yetinmem. Erich fromm, sevme sanatı’nda, sevgi için bilgi, ilgi, sorumluluk ve saygının olmazsa olmaz kurallar.

( Geçen Haftaki Yazının Devamı…) Ankara, İstanbul Ve İzmir’den On Kişilik Bir Işadamı Grubu, Gazeteci Halit Esendir’in Rehberliğinde 10 Ocak 1990 Günü İstanbul’dan Yola Çıkıp Ertesi Gün Trabzon’a Ulaştı.


Ve sevgi sonsuz yaşamı sunar biz yaratılmışlara. Bir sevgiye eş bir başka sevgi olamaz. Küçük ve kırık adımlarla uzaklaşıyorsun yanımdan.

“Sevmek” Üzeri̇ne Söylenmi̇ş Güzel Sözler.


Vahaları bile kurutup kendimi çöllere salışım. İçinde insan olduğu müddetçe her daim bu bölünme ve ayrılıklar olacaktır. Ürkek bir keçi yavrusu kadar sessiz, gidiyorsun.

Sevgi Olmadan Yaşamanın Da Hiçbir Anlamı Olmaz.


Latince aşk, sevgi ve yaşam üzerine güzel anlamlı sözler (türkçe anlamları ile) sizlerle. İnsanlar doğar, yaşar ve ölüler. Tek bir kalp olunur, tek bir yürek olunur.

Sevgi Hiçbir Bedeli Olmayan Bir Hazinedir.


Sevgi insan olmanın temel gerekliliklerinden biridir.yaşamak için nasıl yemek, su , nefes gerekliyse sevgi de bir o kadar gereklidir. *sevdiğini kendisi gibi, kendisinden de çok duyumsamaktır. Nasılsa gönderdiğin her sevgi enerjisi artarak sana dönecektir, tıpkı bumerang gibi… sevgi’nin bağlayıcı gücü vardır;

Yeryüzünde Çok Çeşitli Fikir Ve Düşünce Grupları Vardır.


Sonunu bilemediğim için, her gün ölecekmiş, ama sonsuza kadar da yaşayacakmış gibi gidiyorum. Sırala yazaroku bütün köşe yazarları tek bir. Dedim ya arkadaşım bana çok şey öğretti diye ama bana sevgisini bıraktı kalbimin derinliklerine.

Posting Komentar untuk "Sevgi Üzerine Köşe Yazıları"