Sevgiliye Gönderilecek Resimli Mesajlar

Sevgiliye Gönderilecek Resimli Mesajlar. Sizler de bu sözleri sosyal medya hesaplarından resimli olarak paylaşabilirsiniz. Sevdiklerinize anlamlı, dualı, resimli regaip kandili mesajları gönderin!

Anneye, babaya, sevgiliye, eşe kandil mesajları! 10 Mart
Anneye, babaya, sevgiliye, eşe kandil mesajları! 10 Mart from www.superhaber.tv

Yeni yılın hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Günler seninle başlar, gözlerimi açtığımda yeni bir güne seninle uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum sevgilim günaydın… her günüme adını yazdım, güneşimde sen oldun yıldızım da sensin sevgilim. Islatsam sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş.

Sevgiliye Guzel Sozler Sevgiliye Soylenebilecek En Guzel Mesajlar.


* yaşlanırken yanımda olmasını istediğim tek şey senin aşkın! Sizler de bu sözleri sosyal medya hesaplarından resimli olarak paylaşabilirsiniz. Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et!

Günler Seninle Başlar, Gözlerimi Açtığımda Yeni Bir Güne Seninle Uyanmanın Mutluluğunu Yaşıyorum Sevgilim Günaydın… Her Günüme Adını Yazdım, Güneşimde Sen Oldun Yıldızım Da Sensin Sevgilim.


Sevdiklerinize anlamlı, dualı, resimli regaip kandili mesajları gönderin! Lakin paranın ne önemi var mühim olan miktarı! Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim.

Nefes Aldığım Sürece Seni Seveceğim Çünkü Sen Benim Için Çok Değerlisin.


İşte sevgiliye, anneye, arkadaşa, babaya, eşe. Böyle zamanlarda söyleyecek söz bulamıyorsanız. Sevgiliye, anneye, babaya, abiye, eşe regaip kandili 2022 mesajları!.

Sana Bir Şey Söyleyeceğim Ama Sakin Üzülme;


Seni seviyorum sevgilim, hep birlikte olmak umuduyla şunu da bilmeni isterim; Sevgiliye güzel mesajlar sevgiliye resimli güzel mesajlar. Resimli günaydın mesajları ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şuan gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim.

Haberler Yaşam Yeni Yıl Mesajları Ve Sözleri 2022:


Sevgililerinize zaman zaman güzel sözler söylemek onları mutlu etmek. Yeni yılda küslerin barışması dileğiyle. * günün her dakikasını seninle geçirebilirim, ama inan bana seninle 24 saat bile yetersiz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Gönderilecek Resimli Mesajlar"