Sevdigine Cok Guzel Sozler

Sevdigine Cok Guzel Sozler. Aşkınızı anlatmanın ve içinizdekileri tarif etmenin binlerce yolu var. Yani seninle… öyle sev ki beni, ben bile kıskanayım beni.

Çok Güzel Hareketler 2 14.Bölüm Tanıtımı YouTube
Çok Güzel Hareketler 2 14.Bölüm Tanıtımı YouTube from www.youtube.com

Seni sevmek sürekli devam eden bir eylem sevgili, seni sevmek öyle bir iki ay değil ömre sığdırabilinceye kadar sevmek demektir. Ben mutluluktan sarhoş gibi yürüyorum, gülümsüyorum herkese. Oksijeni bilmem ama kokun şart!

Sevdiğiniz Kişi Erkek Yada Kadın Olsun, Sevgiliye Söylenecek Güzel Sözler Burada Hazırlanmıştır.


Hep dokunmak istediğim sadece sensin, seviyorum senin gülüşünü ve en kötü günlerimde bile bana büyük bir destek olan yaşamı sevinçlere boğan gülüşünü hiç yanımdan eksik etmek istemiyorum. Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim. Çünkü seni çok ama çok seviyorum.

’ Yüzlerce ‘Mutluluk’ Ve Bir Tek ‘ Sen ’.


Sen öp geçmezse o da yaramın ayıbıdır. Sevgiliye uzun mesajlar kaç gün kaç ay geçti seninle. Belki çok uzağımdasın, belki dokunamıyorum ama her gece kalbimde uyuyorsun.

Ne Doğum Günü, Ne Yıl Dönümü Ne De Sevgililer


Ne biliyim kahvaltı hazırlıyım sen kahvaltı yaparken senin gülüşünü izleyeyim filan. Kelimeler bu yolları bulmanıza ve aşkınızı tarif etmenize yardımcı olmak için yanınızda olacaklar yeter ki içinizden gelen sese kulak verin ve hislerinizi dinlemeyi bilin. O eve girmek için saatleri saysam.

Milyonlаrcа, Milyarlarca ‘ Seni Seviyorum Bir Tanem.


Sevgiliye hediye mesajı olarak kullanabileceğiniz en güzel sevgi sözleri, sevdiklerinize mutluluk, size gülümseme olarak geri dönecek! Geceden gündüze dönen semam gibisin. Aşk ile tamamlandı bu gönül.

Seni Sevmek Sürekli Devam Eden Bir Eylem Sevgili, Seni Sevmek Öyle Bir Iki Ay Değil Ömre Sığdırabilinceye Kadar Sevmek Demektir.


Bella thorne bulutlar diyorum, bu dünyaya göre fazla güzeller. Ben mutluluktan sarhoş gibi yürüyorum, gülümsüyorum herkese. Sevgi̇li̇ye kisa güzel sözler öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin.

Posting Komentar untuk "Sevdigine Cok Guzel Sozler"