Sevgiliye Yazılacak Sevgi Sözleri

Sevgiliye Yazılacak Sevgi Sözleri. * “dünya bir yana, sen bir yana diyemem. Herkesten kıskanacak kadar değil, herkesi kıskandıracak kadar sev.

Kocaya Yazılacak Sevgi Sözleri aşk kelimeleri
Kocaya Yazılacak Sevgi Sözleri aşk kelimeleri from ask-kelimeleri.blogspot.com

Discover more posts about sevgiliye sözler. Elimdeki resmin yerine kendin olsaydın. Bu hayattan tek dileğim var o da sen, bu hayattan başka hiçbir şey beklemiyorum.

Yıllardır Sen Neredeydin Hayata Seninle Yeniden Başladım Resmen.


Moralin bozukken olumsuz kararlar verme. * “dünya bir yana, sen bir yana diyemem. Daha nice günleri beraber geçirmek dileğiyle.

Sadece Birazcık Sen, Beni Birazcık Sev.


Seni söyleyebileceğimden daha çok seviyorum. Haydi, bu gece birbirimize en çok sevdiklerimizden bahsedelim ama bir dakika ben sevdiğimden bahsetmeye başlarsam geceler yetmez ki bana. Bir hayatın altında kalan cam kırıkları adınla.

Aldırma Sevgilim Bitmez Bu Dünyanın Derdi, Kederi, Çilesi.


Öyle güzel gülüşü var ki sevmesem ziyan olacak. Karanlık, acı ve senin için çok sıcak. Seni bekleyen tüm sorunları çözmek ve ellerini ellerimden ayırmamak için hep yanında olmak istiyorum.

At Yеdi Gündе, It Yеdiği Gün Unuturmuş.


Değişik dillerde, değişik duygularda , değişik hislerde. Sevgilinize güzel sözler mi arıyorsunuz. Hayır bu bir rüya değil, bu benim gerçekliğim.

Аmа Unutmа Ki Rеngârеnk Gökkuşаğı Yаğmurԁаn Sonrа Çıkаr Sevgili.


Sen benim, öbür yarımdın, ömür yaram oldun be sevdam… sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın. Sen benim dünyam oldun çünkü. Yani nefesim olmadan bir hiçsin!

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Yazılacak Sevgi Sözleri"