Duygusal Romantik Sözler Sevgiliye

Duygusal Romantik Sözler Sevgiliye. İkimizin nefesiyle ısınan evi, hangi mevsim soğutabilir ki… 4. Adın kalbime mühür artık, dilde yasaklı!

Sevgiliye güzel mesajlar Sevgiliye resimli güzel
Sevgiliye güzel mesajlar Sevgiliye resimli güzel from kuaza.com

Sen, en güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin. Böylesine güzel bir aşk için, bir ömür vermeye değer. Çünkü hiç ummadığım anda senin gibi harika bir insanı çıkardı karşıma.

22 Eylül 2018 10:30 852 Yorum


Seni sevmek o kadar güzel ki, dillenipte nazara gelir. Sayfanın en altından sevgiliye flörte söylenecek diğer. Duygusal sözler, duygusal mesajlar, en güzel duygusal sözler, kısa duygusal sözler yeni facebook için sözler yer almaktadır.

Sen Benim Kalbimin Kafası Güzel Halisin.


Çünkü hiç ummadığım anda senin gibi harika bir insanı çıkardı karşıma. Sevgimin büyüklüğünü kimsenin aklı almaz. İyi ki varsın iyi ki benimlesin.

Öyle Sevdim Ki Seni Ne Vazgeçebildim Ne De Devam Edebildim.


Çiçek şart değil sevdiğim ,,, ____bi gülüşün yeter ki ne çok “sen” varmış bende. Hiçbir şey beni seninle başlayıp seninle biten bir günden daha mutlu edemez hayatım. Duygusuzluğumun nedeni aşkının kalbimi taşlaştırmasından geliyor.

Kelimelerin Güzellik Karşısında Anlamsız Kaldığını Sende Gördüm.


Ama hiç geçmedin sokağımdan… ömür mü tükeniyor yok sa ben mi. Benim bir şeye ihtiyacım yoktu. Ben kalbimin senden önce bu kadar çarpabildiğini bilmiyordum.

Ben Hayatımda Hiçbir Şeyden Bu Kadar Korkmadım.


İkimizin nefesiyle ısınan evi, hangi mevsim soğutabilir ki… 4. Sevgiliye romantik sözler, romantik aşk sözleri, sevgiliye romantik mesajlar, romantik mesajlar, romantik sözler kısa, etkileyici romantik sözler, romantik duygusal sözler, sevgiliye romantik özlem mesajları, romantik cümleler,. Sesin diyorum, en güzel ağrı kesici!

Posting Komentar untuk "Duygusal Romantik Sözler Sevgiliye"