Aşkın Tarifi Yok Sözleri

Aşkın Tarifi Yok Sözleri. Aşkın olayım i̇nsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş naber bizden uzak olsun keder sormana hiç gerek yok yanmışım tarifi zor söylerim günde bin kere yüzün gülünce güneş doğar ya gözlerimi kısarım güller açar bir anda i̇şte seninle bir ömür böyle Leyla ile mecnun ikimizi kıskansın.

Aşkın Tarifi Can Yücel ÖYLE İÇTEN Kİ YÜREĞİMİN EN
Aşkın Tarifi Can Yücel ÖYLE İÇTEN Kİ YÜREĞİMİN EN from srkkwljyuwdhwetc.blogspot.com

İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Aşkın olayım i̇nsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş naber bizden uzak olsun keder sormana hiç gerek yok yanmışım tarifi zor söylerim günde bin kere yüzün gülünce güneş doğar ya gözlerimi kısarım güller açar bir anda i̇şte seninle bir ömür böyle Şarkının sözleri ise merak edildi.

Sen Ve Ben, Sonsuza Kadar Birlikte Olacağız Inşallah.


Gözünden akan bir dam yaş olmak isterdim. Yüzün gülünce güneş doğar ya gözlerimi kısarım, güller açar bir anda i̇şte seninle bir ömür böyle güller, güneşler dolup ellerimizde. Çünkü bir tek ona sarılınca yuva gibi kokuyordu içim.

Şarkı Kısa Bir Süre Içerisinde 300 Bin Izlenme Ve 26 Bin Beğeni Aldı.


Bizden uzak olsun keder sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor söylerim günde bin kere yüzün gülünce güneş doğar ya gözlerimi kısarım, güller açar bir anda i̇şte seninle bir ömür böyle güller, güneşler dolup ellerimizde söylenmedi hiç sana layık düşler, benden önce Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor söylerim günde bin kere. Askinin tarifi yokkelimelere sigmazsana gelemedigim o günbu sehirde günes dogmazanlatsin altiparmakdinlesin muradiyebursaspor senin ugrunayazik oldu gencligi.

İşte Size Gerçek Aşkı Tarif Eden Sözler.


Aşkın tarifi ‘dünler beni sana getirdi, günler beni sana getirdi’ sözleri; Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor söylerim günde bin kere. Merhaba kelebek, seni görmeyeli 5 gün oldu, seni beklemek kabirde haşrı beklemek gibi, ne olur gelsen o güzel yüzünü görsem, güneş açsa kuşlar ötse kalbim yine deliler gibi çarpsa aklım ve fikrim karışsa güzelliğinle mest olsam, inan şaraba gerek yok, seni görsem en hoş nameler gibi gelen sesini duysam dünyada istemem ne saray ne han sen yanımda ol yeter.

İnsan Yalnız Doğar Da Yalnız Ölmezmiş, N'aber?


Seninle açtım yelkeni mutluluğa doğru. Ne zaman görsem seni lal olup konuşamıyorum. Aşık, elinde ne yoksa onu ister.

Onu Hatırladıkça Başı Göğe Ermişçesine Ya Da.


Dönüp dolaşıp yine sana geliyor i̇çimdeki her konu senin kalbin ne güzel yara sarıyor nasıl unuturum onu Bizden uzak olsun keder sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor. Bir dost gibi davran bana.

Posting Komentar untuk "Aşkın Tarifi Yok Sözleri"