Sevgiyle Ilgili Keko Sözler

Sevgiyle Ilgili Keko Sözler. Mevlâna sevgiden ölüler dirilir padişahlar kul olur bakırlar altın kesilir. O kadar güzel ve hoşsun ki başkalarının sana karşı sevgi duymamasını anlayamıyorum.

Sahte Sevgiyle Ilgili Sözler aşk sözleri uzun
Sahte Sevgiyle Ilgili Sözler aşk sözleri uzun from asksozleriuzun.blogspot.com

Rüyalarını gül yapraklarıyla yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kâbusları. Kalbimin en derinliklerinde yer alan dehlizlere kimse bu kadar girememişti. Bize tokat atana biz çiçek atarız ama mezarına.

Vurursunuz Eyvallah Da Ölmezsem Sıkıntı Büyük.


Bu yüzden benim kıskançlığım sadece seni daha çok sevmek istememden öte bir şey değil. Sabina ona gösterdiğin sevgidir senin yaşamını değerli yapan. Sevdiğini kaybeden insanın gülümsemesinde bile bir hüzün vardır.

Ona Bakmaya Kıyamamak Mı, Yoksa Bakıp Da Doyamamak Mı Aşk.


(jiddu krishnamurti) bir sevgide olması gereken en önemli şey saygıdır. Onlar müsait bir yerde indiler. Zekasız sevgi olamaz köleliğe yol açar;

Bir Insan Bir Insanı Birçok Şey Görür, Bu Sevgidir.


Budha sevgi insanı birliğe, egoizm ise yalnızlığa götürür. Sadece sevgi dolu bir bakış, bir insanın hayatını değiştirebilir. Tayfun topaloğlu i̇çinde sevgi barınan için, bütün dünya tek bir ailedir.

Gözlerime Bakarken Gözlerinin Içi Gülüyordu, Nasıl Sevmezdim?


Efkarlı keko sözler bazen doğruyu bilse bile yanlış anlamak ister insan. Evvelimiz aşk, halimiz aşk, istikbalimiz aşk. Hangi acı, sevginin verdiği acıdan daha soylu daha değerlidir.

Keklik İle İlgili Sözler Keklikle İlgili Sözler Keklik Hakkında Sözler Keklik İle İlgili Deyimler Keklik İle İlgili Atasözleri Çantada Keklik Görenlere Sözler Keklik İle.


Sevmek için yürek, sürdürmek için emek gerek. Von goethe erkekler, her zaman bir kadının ilk sevgilisi olmak isterler. Mevlana karşılıksız sevgi ile paylaşılan sevgi, bir hata ile gerçek kadar birbirinden ayrıdır.

Posting Komentar untuk "Sevgiyle Ilgili Keko Sözler"