Sevgiliye Aşk Telefon Mesajları

Sevgiliye Aşk Telefon Mesajları. Gittiğin her yer olabilmeyi diliyorum sadece. Yeni yılda yanımda olacak olmanın hayaliyle bu gece seni düşlüyorum.

Arkadaşlar hazır mıyız? Komik Telefon Mesajları (Part2)
Arkadaşlar hazır mıyız? Komik Telefon Mesajları (Part2) from onedeepduru.blogspot.com

Aradan seneler de geçse, yaşlansakta sen her zaman ilk günkü halinle benim hafızamda yer alacaksın. * keşke daha önce karşılaşmış olsaydık, daha önce aşık olurdum sana. Sevdiğiniz ile birlikte telefonda sohbet ederken aşkıma nasıl hitap edeyim düşüncesinde kalmayıp aklınıza huzurdolusozler.com’daki erkek sevgiliye mutluluk veren sözleri gelsin.

Aşk Mesajları Sizi Tam Kalbinizden Vurabilecek En Güçlü Silahlardır.


Karanlık dünyada belki son olurum, senin için belki yalan olurum, güzel gözlerine kurban olurum, seninle sadece sen istemesen de hayat bulurum vefasız sevgilim. Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya. Öyle güzel bakıyorsun ki, bütün dünya kör olsun istiyorum.

Şuan Senden Uzaklarda Burnuma Çalınan Bu Koku Da Özlemden Olsa Gerek.


* ah be adam sana herhangi bir hediye değil, ömrüm armağan edilmeli. Seni herkesi kıskandıracak kadar çok seviyorum. Sen uyu ben soluğunu dinleyerek huzur bulayım, kokunla mutluluğu yaşayayım, güzelliğin karşısında büyüleneyim ve seni öperek uyandıracağım sabahları bekleyeyim.

Seni Düşünürken Içim Geçmiş, Severken De Ömrüm.


Bir mesajla ne kadar aşk yollanabiliyorsa o kadar yolluyorum sana. Seçin, istediğinizi beğenin ve renkli kişiliğinizi sevgilinize bu komik mesajlarla ulaştırın. Bu yıl, sensiz alacağım son nefeslerim olsun.

Yüzüme Okunmuş Bir Dua Gibisin Sevgilim.


Aradan seneler de geçse, yaşlansakta sen her zaman ilk günkü halinle benim hafızamda yer alacaksın. Yeni yılda yanımda olacak olmanın hayaliyle bu gece seni düşlüyorum. Benim adım en güzel senin sesinde şekillendi.

Erkeklerin Hoşuna Giden Telefon Mesajları Sen Çok Iyisin” Delim Benim Hayatımın Aşkı Güçlü Erkeğim Benim Sen En Iyisisin Prensim Sana Doyamıyorum.


Sevgiliye romantik aşk mesajları 0 0 sevgilinize sms veya whatsapp mesajı olarak gönderebileceğiniz kısa ve uzun resimli aşk mesajları bu yazımızda.sizlerle. En güzeli değil, hayırlısı bizim olsun yeter sevgilim. Aşk, iki bedende yaşayan tek bir ruhtan oluşur.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Aşk Telefon Mesajları"