Pusula Ile Ilgili Sözler Aşk

Pusula Ile Ilgili Sözler Aşk. Aynı şehirde sen varsın ben varım, biz yokuz. Mükemmel olmanıza gerek yok, sahte olmayın yeter.

Vatan sözleri, vatan ile ilgili sözler, vatan sevgisi ile
Vatan sözleri, vatan ile ilgili sözler, vatan sevgisi ile from www.or6.net

Pusula i̇le i̇lgi̇li̇ güzel sözler manşet: Varsın hayat sana hep acılar yaşatsın. Her zaman bunu aklından ıkarma meryem.

Pusula Uğur Saçıntı Kendimi Abdal Sanan Aptallardan Biriyim Bir Yaprak Gibi Savrulur Aşkına Sürüklenirim Ne Mal, Ne Mülk, Ben Seni Bilmek Isterim Bir Pusula Ile Düştüm Peşine.


Bir gemi bekliyorum pusulası imandan alıp beni gtrsn hzn dolu limandan. Her zaman bunu aklından ıkarma meryem. Pusula i̇le i̇lgi̇li̇ güzel sözler manşet:

Sonunda Aşk Acısı Olsa Da Sev, Çok Sev.


Kalbin diyorum, bak bu kalbin en güzel pusula, lütfen biraz iyi hissetmeyi dene. Onu tahribe yönelen her şey toplumun tahribine yönelmiş demektir. Mükemmel olmanıza gerek yok, sahte olmayın yeter.

Hüzün Yakışmıyor Bu Aşka Gülüm.


Pusula kuzeyi göstermiyor ama biz de kuzeyi arıyor değiliz! Karanlıktaysan, gölgen bile seni yalnız bırakır. Ona uyarsan doğru yolu bulursun.

Seni Hayatımın Sonuna Kadar Beklerim Aşkım.


Bana verilen pusula acıydı belki de. Akıl padişahı kafesi kırdı mı, kuşların her biri bir yöne uçar. Pusula i̇le i̇lgili anlamlı sözler pusula i̇le i̇lgili aşk.

Bana Verilen Pusula Acıydı Belki De.


Evlilik hiçbir pusulanın işlemediği derin bir okyanustur. Eviiiik hiçbir pusuianın işiemediği derin bir okyanustur. Gece sen yoksun ve ben burdayım.

Posting Komentar untuk "Pusula Ile Ilgili Sözler Aşk"