Kurtce Ask Sozleri Ve Anlamlari

Kurtce Ask Sozleri Ve Anlamlari. Bir çok aşık yandı onlardan beterim yarim bu bedenimin külleriyle kabrimi yapın yarim. Aşk şiirleri yazımızda kısa aşk şiirleri sevgiliye romantik aşk şiirleri 2021 ve ünlü şairlerin dilinden aşk ile ilgili güzel şiirler bulabilirsiniz.

Kürtçe Iltifatlar Ve Anlamları freeofdesign.art
Kürtçe Iltifatlar Ve Anlamları freeofdesign.art from freeofdesign.art

Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim. İngilizcede kullanılan en popler ve zel iltifatları sizin iin araştırdık ve bu yazımızda derledik. A'dan z'ye kürtçe söylenmiş anlamlı cümler.

Kurtce Sozler Kurtce Ask Ve Anlamli Ve Kisa Sozler C Azad Kavri Kurtce Sozler Helbeste Kurdi.


Aşk şiirleri yazımızda kısa aşk şiirleri sevgiliye romantik aşk şiirleri 2021 ve ünlü şairlerin dilinden aşk ile ilgili güzel şiirler bulabilirsiniz. Sevgililer günü şiirleri biriktir kendine ona vermek için her özel gününüzde. Kürtçe aşk sözleri ve türkçe anlamları.

Hezkirina Hêviyê Wekî Ku Ji Dengê Cîhanê Yê Herî Xweş Mirov Strana Guhdar Bike.


Kürtçe aşk cümleleri sosinamın = küçük tatlı şeyim (kadınlara söylenir) xweşike çirokamın = hikayemin güzelliği dermane dilemin = kalbimin dermanı her re dertikevete canamın = her yol sana çıkıyor canım lingemi hereji durite dilemin cemteye = ayaklarım senden uzağa gitsede kalbim hep seninle delalamın zu were = değerlim çabuk gel Iste en guzel ve en yeni turkce kurtce ve ingilizce sevgiliye guzel sozler. Kurtce ask sozleri ve turkce anlamlari yeni basin.

Kurtce Guzel Sozler Yasanacak Dunya Xwe Da Ber Bay.kürtçe Iltifatlar Ve Anlamları.


Şahiya dilemin = kalbimin dermanı nanê êvarê bihêle sibê, şixulê êvarê nehêle sibê ez bi eşkate neçarbume = senin aşkınla çaresiz kaldım şahiya dilemin = kalbimin rahatlaması derdê dilekî ji barê deh milan girantir e. Li ber eşkate zuwabum (aşkından kurudum) 5. Kurtce ask sozleri ve turkce anlamlari.

Kürtçe Aşk Sözlerive Türkçe Anlamları Kürtçe Xweşike Spi Boz E Deste / Wek Ezman E Çave We Ji Bo Min E Strane We / Gul Vedibe Di Zimane We Nabeje Le Nabeje Ji Min Hezdike Hezdike Ji Min Nabeje, Fedidike Xweşike Ax Xweşike, Ji Min Hezbike Rojeke Keçike Ax Keçike, Şuna Te Bu Vedeke Ewre Spi Deste We Reşe Tari Pore We Heyrana Bedewa We


Kurtce sevgi sozleri ve anlamlari. Kürtçe sözler anneye ve sevgiliye olanları içinizdeki dünyevi aşkı yansıtmak için bir köprü görevi görür. Listemiz biraz uzun olduğu için aradığın size en uygun cümleyi bulacağınızdan eminim.

Kurtce Sozler Guzel Anlamli Manali Ve Resimli Kurtce Sozler.


Abdul samet çelik i̇lahi sözleri. Krte gnaydın ve gnlk konuşma diyalogları ve trke anlamları. 1 i̇ngilizce ünlülerin aşk ve sevgi hakkında söylediği sözler ve türkçeleri için tıklayınız.

Posting Komentar untuk "Kurtce Ask Sozleri Ve Anlamlari"