Kısa Aşk Sözleri Kürtçe

Kısa Aşk Sözleri Kürtçe. Ez poşmanim = ben pişmanım. Agir xweşe lê xweli jê çêdıbe.

Sevgiliye Aşk Dolu Sözler / Anlamlı / Etkileyici
Sevgiliye Aşk Dolu Sözler / Anlamlı / Etkileyici from www.netde.org

Kürtçe anlamlı aşk sözleri,kürtçe güzel özlü sözler,kürtçe sevgiliye söylenebilecek en güzel sözler mesajlar tu yamini ez ye teme sen benimsin ben de senin hayrana wan çaven temme hayranım o gözlerine tu guli ez bülbüle temme temme sen gülsün ben bülbülün evina te ez helandim dilo aşkın beri eritti /bitirdi pir dixwazim tu yamin bi En güzel kürtçe aşk sözleri̇ tû zani ez tû pîr hezdîkîm canamîni evinamıni delalamıni. Kürtçe aşk sözleri̇ heta taliye = sonsuza dek be te nabe = sensiz olmaz.

Bir Çok Aşık Yandı Onlardan Beterim Yarim Bu Bedenimin Külleriyle Kabrimi Yapın Yarim.


Türkçe sarkilarini soyle gördüm elini bir adamın eli içinde yüreğim çok acılı, sen benim için üzülme yüreğim çığlığı bu gece son bulmaz gitmeye niyetliyim, sevgili hoşçakal. Kısa anlamlı aşk ve komik kürtçe durum sözlerini yazımızda bulabilirsiniz. Dev jimin bernet = beni bırakma dilemin jitereye = kalbim senin ez bete nikarım = sensiz yapamam navete dileminda = i̇smin kalbimde

Kürtçe Anlamlı Aşk Sözleri,Kürtçe Güzel Özlü Sözler,Kürtçe Sevgiliye Söylenebilecek En Güzel Sözler Mesajlar Tu Yamini Ez Ye Teme Sen Benimsin Ben De Senin Hayrana Wan Çaven Temme Hayranım O Gözlerine Tu Guli Ez Bülbüle Temme Temme Sen Gülsün Ben Bülbülün Evina Te Ez Helandim Dilo Aşkın Beri Eritti /Bitirdi Pir Dixwazim Tu Yamin Bi


Şewq dide = işık saçıyorsun. Tu yamini ez ye teme. Sosinamın küçük tatlı şeyim kadınlara söylenir xweşike çirokamın hikayemin güzelliği.

Eskiden Dünyaya Keşke Gelmeseydim Derdim Seni Sevdikten Sonra Bu Dünya Hep Gelip Senle Olmak Istiyorum Iyi Ki Varsın Aşkım Yollarımın Hepsi Sana Çıkması Için Bütün Konumlarımı Sana Çevirdim Çölde Kalan Insan Nasıl Suya Hasret Kalırsa Yanımdan Bir Saniye Ayrıldığında Aynı Hasretlikle Yanıyorum Sevgilim


Ölümüm senin elindendir senin hiç acıman yok ağlama yüreğim gerek yok ağlamana sen şarkılarını söyle kürtçe di xeyalê min de herdem tu heyî stranê evînî ji bo te di bêjim Aşê dîna bi xwe digere. Sitemizde birbirinden farklı ve değişik gönderebileceğiniz kürtçe sevgi mesajları (kürtçe aşk sözleri ve anlamları kısa) olmak üzere mutlu edebilirsiniz.

Roj Bi Roj Dihelim Heval.


Dili bilmeyen veya henüz hakim olmayanlar için kürtçe sözler ve anlamları birlikte verilmiştir. Agir berda kayê xwe da ber bayê. Kürtçe aşk sözleri aşk kelimeleri anlamları aşkı kürtçe yaşayanlar için güzel bir sayfa bu sayfanın içeriği kürtçe güzel sözler kürtçe aşk sözleri kürtçe itifalar.

Kürtçe Bilmeyebilirsiniz Ama O Anda Karşınızdaki Kişinin Bakışlarıyla Ne Demek Olduğunu Çözebilirsiniz.


Azad kavrişair azadkavri sözleriazad sözlerikürtçe aşk sözleri kürtçe aşk sözleri helbesten kurdi helbesten kurdi helbesten kurdi helbesten kurdi helbesten k. Yaramın ez te wek dina hezdıkım u eze te hetta mırınê hezbıkım. Ez poşmanim = ben pişmanım.

Posting Komentar untuk "Kısa Aşk Sözleri Kürtçe"