Iki Sevgili Sözleri Kısa

Iki Sevgili Sözleri Kısa. Sevgiliye aşk sözleri ile sevgilinize değerli mesajlar gönderebilir, onları mutlu edecek sözler söyleyebilirsiniz. Bölünebilir misin ikilere, üçlere, gerekirse binlere?

Kısa Ve Anlamlı Sevgi Sözleri Pikcek Şekiller
Kısa Ve Anlamlı Sevgi Sözleri Pikcek Şekiller from pikcek.blogspot.com

Sevgiliye sözler tıpkı ikimizin kalbi gibi. Sana aşkım diyebildiğim için çok gururlu ve mutluyum. Sayfamızda en güzel sevgi sözleri uzun, sevgi sözleri mevlana ve sevgi ile ilgili sözler kısa sözleri bulabilirsiniz.

Kimi Yüzsüz, Kimi Iki Yüzlü Hayat Ne Garip Değil Mi?


Dünyada sadece ikimiz varız sevgilim, bu dünyanın yarısı sen yarısı da benim. Benim için hayat sen, nefes sensin bebeğim. Aşk ehli isen sitemin cahili olma.

İyi Ki Demenin En Güzel Yanı.


Bir gülüşüne bu hayatımı feda ederim. İki yüzlü i̇nsanlara söylenecek sözler ne olursan ol asla ikiyüzlü olma, bir yüzün dürüstlüğe imza atarken, diğer yüzün şerefsizliğin destanını yazmasın. Artık bu kalp sensizliği daha fazla taşıyamaz.

Mutlu Olmak Için Mutsuzluğu Bilmek Gerekir.


Sana gelmek istiyorum tüm engelleri aşıp senin yanında olmak istiyorum. Tek bir mumdan binlerce mum yakılabilir ve mumun ömrü kısalmaz. Sizler de sevgilinize en derin hislerinizi kısa ve öz bir şekilde ifade etmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre!

Sen Tanıştığın Herkesi Etkileyebilecek Güçlü, Yetenekli Ve Güzel/Yakışıklı Bir Kadınsın/Adamsın.


Ben, istemem öyle iki günlük sevgili. Sevgiliye sözler tıpkı ikimizin kalbi gibi. Sen, en güzel şiirlerin bile kuramadığı kafiyesin.

Sevebildiğin Kadar Ser, Hayat Kısa.


Farklı olmak için değil, mutlu olmak için yaşa. Sevgilim, senin yüzün ve gülen gözlerin her zaman benim sana gelmemi engelliyor çünkü bu güzelliğe dayanacak gücüm yok benim. Şems sen beni sev, geri kalan her şeyi ben hallederim.

Posting Komentar untuk "Iki Sevgili Sözleri Kısa"