Aşk Sözleri Fuzuli

Aşk Sözleri Fuzuli. Pencere aç da her solukta havadan dalgalanan denize bak. Ne yapsın miskin, işte o kadar imiş onun da aşkı.

Fuzuli Sözleri Varlık Allah’a aittir. Gerisi hep 1.sayfa
Fuzuli Sözleri Varlık Allah’a aittir. Gerisi hep 1.sayfa from sozlerin.enguzeli.net

Güzellik olmasa aşk ortaya çıkmaz, aşk olmasa güzellik yüz göstermez. “şekerin serçeşmesi dostun dudağından gelir.” “bülbül, gül için ağlayıp inlerken, lale onun derdine derman olur mu?” “karıncayı bile incitmem deme! Kalbin iyileşir ama sırtın hep kambur kalır.

Can Verme Sakın Aşka Aşk Afeti Candır Aşk Afeti Can Olduğu Meşhuru Cihandır Sakın Isteme Sevdayı Gam Aşkta Her An Kim Istedi Sevdayı Gamlı Aşk Ziyandır Her Ebrulu Güzel Elinde Bir Hançeri Honriz Her Zülfü Siyah Yanında Bir Zehirli Yılandır Yahşi Görünür Yüzleri Güzellerin Emma Yahşi Nazar Ettikte Sevdaları Yamandır Aşk Içre Azap Olduğu Bilirem Kim


(aşkın gamına canını verme, çünkü aşk maddi varlığın temeli olan can için bir afettir. Ya bir başlangıç ve korkudur. Fuzuli sözleri ile ilgili diger sozler 1.sayfa

Yanağını Görünce Dün Senin Ey Sevgili, Fuzuli Can Verdi Hemen ”Canım Var, ” Deyip Dururdu, Meğer Bir Emanetçiymiş.


Pencere aç da her solukta havadan dalgalanan denize bak. By onurkan sancak on 5 ocak 2021. En anlamli fuzuli̇ sözleri̇ beni candan usandırdı cefadan yâr usanmaz mı?

Ateşli Ahı Dağı Eritmekten Aciz Kalmış Dağ Eri Ferhat’ın.


Ne yapsın miskin, işte o kadar imiş onun da aşkı. Yanağını görünce dün senin ey sevgili fuzuli can verdi hemen canım var deyip dururdu meğer bir emanetçiymiş. Bisöz, fuzuli, fuzuli anlamlı sözleri, fuzuli aşk sözleri, fuzuli güzel sözleri, fuzuli kısa sözleri,.

Topraktan Oianı Toprağa Vermek Gerek.


Senin bu umursamaz tavrın halimi perişan eyledi. Yani aşk derdine tutsak etme hiç kimseyi ve ayrılık yarasıyla baş başa bırakma tanrım! Her renk solar haki kalır.

Fuzuli Aşk Uzerine Sözleri Ey Âşıklarını Dert Edinmeyen Sevgili!


Cana tamah etme can eibet geçicidir. / fuzuli aşk imiş her ne var âlemde. Varlık gam tuzağıdır hür olmak yokluktadır… nefes hesabıyla sona erince ömür ya bir kurtuluş ve muştu;

Posting Komentar untuk "Aşk Sözleri Fuzuli"