Sevgiliye Yeni Hafta Mesajı

Sevgiliye Yeni Hafta Mesajı. Gözlerini, bugüne öyle bir aç ki her şey istediğin gibi gitsin bebeğim, günaydın. Sabahın enfes güzelliği, serinliği, cıvıl cıvıl neşesi ve güneşin tatlı tebessümü, senin olsun, yüreğin huzurla dolsun… i̇yi haftalar…

Yeni Başlayan Aşk Sözleri ispanyolca aşk sözleri
Yeni Başlayan Aşk Sözleri ispanyolca aşk sözleri from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim. Yeni bir güne, yeni bir haftaya, yeni umutlarla yeni haftaya başlayanlara selam olsun. Sevilenler sevilmeye muhtaç oldukları için değil sevilmeye layık oldukları için.

** Günler Seninle Başlar, Gözlerimi Açtığımda Yeni Bir Güne Seninle Uyanmanın Mutluluğunu Yaşıyorum Sevgilim Günaydın.


Karanlık dünyada belki son olurum, senin için belki yalan olurum, güzel gözlerine kurban olurum, seninle sadece sen istemesen de hayat bulurum vefasız sevgilim. Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Yanımda olmadığın zamanın boşa geçtiğini düşündüm hep.

Kazançlarımızı Bereketli, Işlerimizi Kolay Eyle.


Yeni yılda bütün güzellikler seninle olsun yeni yılın kutlu olsun sevgilim. Kalbime girdiğin saniyeden itibaren, her yerim sen oldun. Hayır dileyelim mevla’dan günümüz uzak olsun beladan hayırlı ve güzel sabahlar mutlu haftalar… ne yapalım yani?

Sensiz Doğsada Güneş Odama, Biliyorum Kalbimiz Bir Ayrı Olsakta, Şimdi Yanında Olamasamda, Güneşe Bak Sana Gülüyorum Usulca, Seviyorum Seni Günaydın Sevgili.


Günün aydın olsun bugün benden sana bir armağan olsun günaydınlar bebeğim. Sevgiliye yeni hafta mesajı november 11, 2021 posting komentar guzel gunaydin resimleri guzel sozler adsense google adsense. Yeni bir güne, yeni bir haftaya, yeni umutlarla yeni haftaya başlayanlara selam olsun.

Çok Kazançlı, Keyifli, Sevgi Dolu, Başarılı Bir Yıl Olması Dileğiyle.


Ayrıca rabim bizi her yeni güne uyandırdığında, bizim için hayırlı olan hayallerimiz gerçeğe dönüşsün, bizleri mutluluk yağmurlarının altında mutlu. Sabrin karşiligi, çok şükür demek nasip olsun. Yeni gününüz, yeni haftanız hayırlı ve uğurlu olsun.

Haftasonu Mesajları Resimli 2022 Hayaller Allah’ın Insana Bahşettiği Müthiş Bir Özellik.


Yeni yıl mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edecek yeni yıl mesajları burada! İşte sevgiliye, anneye, arkadaşa, babaya, eşe gönderilebilecek. Sevgiliye yeni hafta mesajı juli 19, 2021 posting komentar guzel gunaydin resimleri guzel sozler adsense google adsense.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Yeni Hafta Mesajı"