Kırık Kalp Aşk Sözleri

Kırık Kalp Aşk Sözleri. Kırık kalplerin hikayesi kısa olur. Aşkın ne demek olduğunu bilen tek insansın seni bu yüzden seviyorum.

KırıkKalpSözleri (1) Anlamlı Güzel Sözler
KırıkKalpSözleri (1) Anlamlı Güzel Sözler from anlamli-guzelsozler.com

Çırpındıkça kırılıyor kanatları, kalbimin kedersiz uçacağı bir gök ver bana. Tut elimden aşkım cesaretin var mı bakalım? Ne vakit seni ansam bir huzur içine düşüyorum.

Kaibim Bir Çıkmaz Sokak Gibi Kimse Giremiyor, Girende Bir Türiü Geri Çıkamıyor.


Kalbin en büyük düşmanı, insanın kendisidir. O kadar küçük bir yüreğe sahipsin ki ne sevgi sığdırabilmişsin ne de kırılan kalpleri onarmayı başarabilmişsin. Bir gün mutiaka yoiun ona düşecek.

Ömer Hayatımda Tek Sen Varsın Demen Için Kalbini Boşaltman Gerekiyor.


(charles bukowski) parmak uçlarıma kadar incindim. Bazen kendi içimde bir cehennemin olduğunu anlıyorum. Ama kırık bir kalbi asla!

İngilizce Kalp Ile Ilgili Sözler Ve Türkçe Anlamları.


Bazı ölüler kalbi atan bedenlere gömülüdür. Kırık olduğu halde çalışan tek şey insan kalbidir. Kaipten düşmek ise zirveden aşağıya koşar adımiaria inmek kadar acı vericidir.

Kırık Kalp, Zor Kendine Gelir.


Saçın kırıiır hiç acı duymazsın, koiun kırıiır beiki bir güniük, beiki bir haftaiık bir acı duyarsın ama kaibin kırıiırsa ömür boyu acı duyarsın. Sevdiğimden gelen yumuşak sözlerle incindi bu yaralı gönül. Yalnız kalbimi kırsaydın düzelirdi herşey ben çok üzülürdüm ağlardım ama dayanamaz affederdim seni ama sen kalbim güvenim hayallerim.

Her Ne Varsa Kıra Döke Sağlam Hiçbirşey Bırakmadan Gittin.


Sözü kopyala resimli söze çevir gözyaşının yüzümü temizlediğine inanıyorum. İnsana o anahtar iyi muhafaza etmek gerekir. İnsanın kalbinden daha büyük çöl, insanın kalbinden daha derin göl var mı ki?

Posting Komentar untuk "Kırık Kalp Aşk Sözleri"