Aşk Sözler 2020

Aşk Sözler 2020. Yeter ki beni bırakma, sensiz bırakma beni… sensiz bir hayat, ellerini tutmadan geçen bir ömür, gülen yüzünü göremediğim bir bahar. Bu sayfada dünyanın en güzel aşk sözlerini bulacaksınız.

Kısa Aşk Sözler Anlamlı ispanyolca aşk sözleri
Kısa Aşk Sözler Anlamlı ispanyolca aşk sözleri from ispanyolcaasksozleri.blogspot.com

Aşk acısı olsa da sev, sev ki kalbim bağrım çatlasın. Bu sayfada dünyanın en güzel aşk sözlerini bulacaksınız. Bakma güzel yazdığıma ,marifet kalemde değil , gülüşünde.

Aşk Sözleri 2020 Dünya Için Tek Bir Kişi Olabilirsin Ama Benim Için Tüm Bir Dünyasın.


Gözümle gördüğüm değil, gönlümde kördüğümsün. Sol yanımın en güzel ağrısı iyi ki varsın. Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın.

Ister Mutluluk Yaz Bana, Ister Elem.


My name is khan ne ölmek nefessiz kalmaktır, ne de yaşamak nefes almaktır. Kim istemez mutlu olmayı, ama mutsuzluğa da var mısın? Kalbinde bir misafir gibi değil, bir aşk gibi kalmak istedim.

Sensiz Geçen Günlerimin Kazası Yok Sevgilim.


Duygusal anlara şahitlik etmek istiyor iseniz duygusal sevgi sözleri tam size göre. Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi! Değişik aşk sözleri 2020 konusu ile insanlara ulan duygularınızı rahatlıkla ifade etmeniz mümkün.

Yeter Ki Beni Bırakma, Sensiz Bırakma Beni… Sensiz Bir Hayat, Ellerini Tutmadan Geçen Bir Ömür, Gülen Yüzünü Göremediğim Bir Bahar.


Seninle göz göze ilk geldiğimde aşkınla yeninden doğmak ne güzel ne zaman ellerin elimi tutsa ateşle kavrulup yanmak ne güzel.gözlerime bakıp her gülüşünde tatlı sözlerinle her yanışımda sana ait kalbim her atışında sevgiyle dolarak sevmek ne güzel.seninle yaşamak bir ömür boyu kalbinin sahibi olmak ne güzel sevgilim aşkınla senle var. Bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Asla vazgeçmeyin, kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir.

Sonrasında Tekrar Dokunmazsın Yalnız Yanına Yaklaşırsın.


Her anım seninle, sen olmasaydın eksik olurdum, yok olurdum. Gülüşünü seversin, sesini seversin, sohbetini seversin. 14 ağustos 2020 12:30 ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık.

Posting Komentar untuk "Aşk Sözler 2020"