Sevgiliye Sabah Günaydın Mesajı Uzun

Sevgiliye Sabah Günaydın Mesajı Uzun. Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkım. Senin güzel gözlerin ve saçların gözümün önünden bir an olsun gitmiyor.

sevgiliye günaydın mesajı uzun 2021 Best Good Morning
sevgiliye günaydın mesajı uzun 2021 Best Good Morning from xn--kardesedogumgnmesaji-1ecb.com

Sonsuza kadar bizim için bir başlangıç aşkım. Her sabah uyandığımda yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Sevgiliye uzun mesajlar benim aşk sandığım şey, gerçek değilmiş.

Seninle Bu Dünyaya Yeniden Günaydın, Yeniden Merhaba… Aşka Kanat Çırpışımın Nedeni Senli Sabahlara Olan Hasretimdenmiş.


Ta ki seni görünceye kadar. Uzun günaydın mesajları yazımızda sevgiliye uzun günaydın mesajları ve muhteşem günaydın mesajı uzun makalemizde bulabilirsiniz. Günaydınların en güzel sana olsun benim huzur veren sevgilim.

Öpücüklerle Uyandırmak Isterdim Seni, Yanımda Olsan Sarardım O Nazik Tenini.


Sevgiliye uzun günaydın mesajları yazmak aslında biraz cesaret işi. Ben sensiz sabahlara uyanmaktan çok sıkıldım ve seninle beraber sonsuzluğa çıkmak istiyorum. Seninle başlayan her gün yaşanmaya değer benim gözümde sevgili zira olmadığın bir dünyaya adım atmak bir yana dursun, dönüp bakmam bile.

Uyan Aklına Geleyim, Güneş Olup Sarayım, Rüzgar Olup Okşayayım Tenini Günaydın Herşeyim.


Sende sevdiğim bir şey varsa o da bana yalan söylememen ve bana olan aşkının bana karşı doğru olduğudur. Günaydın baharım günaydın sabahım seninle güne merhaba derim seninle günü bitiririm sevgilim. Günaydın benim aşk diye atan sol yanım, günaydın rüyalarımı pembeye çeviren kadın, hayatımı anlamlaştıran ve beni yeni baştan yaratan sevgili, günaydın sana uykulu gözlerinden ve o bal dudaklarından öperim.

Günün Aydın Olsun Rüyalarımın Meleği.


Sevgiliye uzun mesajlar benim aşk sandığım şey, gerçek değilmiş. Ben de bu özel günde sana tüm sevgimi gönderiyorum aşkım. Benim güneşim, bana günaydın mesajı atınca doğuyor sevgilim.

Seni Çok Seviyorum Güzel Gözlüm, Günaydın.


Uzun, kısa ve resimli günaydın mesajları arasından hoşunuza giden sevgiliye günaydın mesajınızı seçebilir, sevgilinizin güzel bir sabaha uyanmasını sağlayabilirsiniz. Sen benim sabahıma şeker olan tek aşksın sevgilim. Gün seninle ayıyor gün seninle bitiyor.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Sabah Günaydın Mesajı Uzun"