Gözlerle Ilgili Aşk Sözleri Kısa

Gözlerle Ilgili Aşk Sözleri Kısa. Ne yana dönsem nafile, yüreğim sana çevrili. Hemen sitemizi ziyaret ederek sözleri okumaya başla.

Duman İle İlgili Sözler
Duman İle İlgili Sözler from acabilsemkalbini.blogspot.com

Bunların ikisi başındadır, bunlarda dünya işlerini görür. Gözlerinde bir aşk var bana saklı olan. Sözlerini unutmak kolay… peki ya gözlerini… dilin ağır, gözün çabuk işlesin.

Gözlerle İlgi̇li̇ Güzel Sözler Hiç Bir Şey Gözyaşından Hızlı Kurumaz.


Hissi göz, güneşe zebundur, ilâhî bir göz ara… gözlerden anlamayana yürekten alt yazı geçemem. Gülerken kısılan gözlerinde, gülerken gamzende uyumak istiyorum aşkım eskinde güneş doğsun diye çok dua ederdim. Öyle derin derin bakma bana, boğulurum o gözlerinde.

Sana Şiir Yazmak Ne Haddime.


Gece mehtapta ay, aklımda ise o güzel gözlerin var. Güneş ile ilgili sözlere geçmeden önce güneşle ilgili kısa bilgiler verelim istiyoruz. Şu ana kadar başıma gelen en iyi şey sensi̇n.

Sadece Gözlerimden Akan Yaşlar Değil Kalbimden Akan Yaşlarda Senin Için Sevgilim, Benim Sevgim Görüntülük Değil Benim Sevgi Içtenlik Bebeğim.


Siyah, kahverengi, yeşil, mavi, ela, çakır fark etmez rengi, sen kalbinin güzelliğini gözlerine vurmuşsun. Senin aşkın paha biçilmez bir hazinedir. Diğer ikiside kalbindedir, bunlarda ahiret işlerini görür.

Hemen Sitemizi Ziyaret Ederek Sözleri Okumaya Başla.


Sözlerini unutmak kolay… peki ya gözlerini… bir çift göze âşık diğer bütün gözlere körüm. Kapalı gözler, ruhu seyretmenin en güzel şeklidir. Kimselere verme onu dedin ve almadan gittin.

Şu Ana Kadar Başıma Gelen En Iyi Şey Sensi̇n.


Sadece sev diyen gözlerin, bana aşkı müebbet hapse çevirdi. Sizler de güzel sözler ve özlü sözler kategorisinde de yer alan dudak ile ilgili sözleri sosyal medya hesapların paylaşabilirsiniz. Esrar gibi yeşil olmasa da gözleri.

Posting Komentar untuk "Gözlerle Ilgili Aşk Sözleri Kısa"