Sevgiliye Güzel Iltifat Mesajları

Sevgiliye Güzel Iltifat Mesajları. Seni her yerde görebileceğim arzusu, belki de bu hayattaki tek yaşama sebebim. Allah seni bu yaşımda karşıma çıkardıysa suç benim mi?

İltifat Sözleri Sevgiliye İltifat Sözleri, Anlamlı
İltifat Sözleri Sevgiliye İltifat Sözleri, Anlamlı from www.neoldu.com

Ne zaman sevmek vaktim gelse sen düşersin gönlüme. Sen gel kalbimin başkenti ol! Bir hediye vermeden önce muhakkak iltifat ederiz.

Kim Ne Derse Desin Sen Benim Duymak Istediğim Tek Şarkısın.


Hayatımda bir ilksin aşkım, ilk defa aşık oldum hayatımı verdim sana, şimdi seninle yaşıyorum bu dünyada. Bu sayfada sevdiğinizle paylaşmanız için hazırladığımız iltifat sözleri bulabilirsiniz. Gözlerindeki hayat ışığı dünyamı aydınlatıyor, yaşadığım hayat seni kıskanıyor bebeğim.

Hayatta Aldığım En Güzel Kararsın.


Fazlası zarar olmayan iki şey; Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmursun. Sıradanlaşmış her şeyi ne çok güzelleştiriyorsun.

Bir Hediye Vermeden Önce Muhakkak Iltifat Ederiz.


** kahveyi sevmem ama kahverengi gözlerin başka. Gözlerin gökyüzü kadar uçsuz bucaksız. Seni hep seveceğim geçelim bunu.

Ömrümü Adadığım En Değerli Varlıksın.


İlkokula başlayan çocuğun heyecanı oluşuyor içimde senli anlarda. İsim*, sen başıma gelen en iyi şeysin. Yaşanılacak en güzel mevsim sensin.

Başıma Gelen Güzel Şeylerin Nedeni Hep Sensin.


Harflerin gülüştüğünü senin adında gördüm. Kısa i̇ltifat mesajları kalbime giden yolu aydınlatıyor gözlerin. En güzel iltifat mesajları 2020 sayfamızda sevgilinize göndereceğiniz iltifat kelimeleri okuyabilirsiniz.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Güzel Iltifat Mesajları"