Sevgiliye Günaydın Mesajı Erkek Için

Sevgiliye Günaydın Mesajı Erkek Için. Günaydın mesajı, karşınızdakine aklımdasın demenin en güzel yollarından biri. Sevgilinize yazmak için kullanabileceğiniz erkek yada bayan fark etmez sevgiliye yazılacak en güzel günaydın mesajı bu sayfamızda arkadaşlar.

Günaydın Mesajları Uzun Yaşanacak Dünya
Günaydın Mesajları Uzun Yaşanacak Dünya from yasanacakdunya.net

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyandığım. Kadınlara ‘günaydın’ derken söylenecek o kadar cümle varken, erkekler için bu sözler hiçbir zaman kısıtlı değildir. Sevgiliye günaydın mesajı sadece kelimeler yığınından oluşmuyor.

Günaydın Bahar Çiçeğim, Bugün Doğan Güneş Güzelliğini Kıskansın, Kuşlar Sana Sevgimi Haykırsın, Aşkım Rüzgâr Olup Sarsın Çevreni Ve Ben Bugünde Seni Özleyerek Uyandım Sevgili.


Allah seni güvende tutsun ve gününü mutlu etsin! Bu sayfamızda sizler için sevgiliye en anlamlı günaydın mesajlarını hazırladık. Sevgiliye, arkadaşa ve aileye gönderilecek en kısa ve resimli günaydın mesajlarını sizler için derledik.

Sevgi̇li̇ye, Erkek Arkadaşa, Komi̇k Ve Anlamli Günaydin Mesajlari!


Erkek sevgiliye günaydın mesajı ♥ günaydın sevgili, geçip giden günlere değil de seninle gelecek yeni günlere hasretim. Erkek arkadaşınız için sevimli günaydın i̇yi sabahlar mesajları günün senin kadar güzel olsun! Senin güzelliğin tıpkı bir rüya gibi, gözlerin ise bir rüyanın en muhteşem eseri.

Yainızca Evimizin Direği Değii Evimizin Neşesi Oian Erkeğim Günaydın.


Kadınlara ‘günaydın’ derken söylenecek o kadar cümle varken, erkekler için bu sözler hiçbir zaman kısıtlı değildir. Seni sevmek karanlığa ışık olmak gibi bir tanem. Rüyalarımın gerçeğe bürünmüş hali, tatlı sevgilim günaydın.

Günaydın Gönlümün Eri, Sevgimin Neferi.


Sevdiklerimize gönderebileceğimiz bir günaydın mesajı ararsak eğer işte bu sayfaya bakmak yeter. Bugün seninle rüyalarımı çok güzel süsledim, teşekkür ederim. Seninle başlayan günümün seninle biteceğine eminim.

Günaydın… İnan Gözümde Hiç Değerin Yok, Ne Varsa Kaibimde Günaydın Biricik Erkeğim.


Erkek kadın sevgiliye, flörte arkadaşa karıma kocama manitama yada platonik aşkıma kim diyorsan ona gönderebileceğin binlerce günaydın mesajı ve yüzbinlerce resimli mesaj. ♥ her sabah uyandığımda yaşamaktan önce sen geliyorsun aklıma. Sen benim güvendiğim dağ, yaslandığım omuz, yârim, umudum, sevdamsın.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Günaydın Mesajı Erkek Için"