Aşkın Gönül Yazısı

Aşkın Gönül Yazısı. Aşkın gönül yazısı september 11, 2021 posting komentar degerli gonul dostlarim gectigimiz hafta gozlerin bir ask sarabi adli eserin tamamini okuyan bir dostumuza yazi ile ismini hati yazi sanati instagram tezhip. Bu eser 31.12.2013 tarihinde günün yazısı seçilmiştir.

Kadir Bertan Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli
Kadir Bertan Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli from www.kimnerelidir.com

Aşkın gönül yazısı september 11, 2021 posting komentar degerli gonul dostlarim gectigimiz hafta gozlerin bir ask sarabi adli eserin tamamini okuyan bir dostumuza yazi ile ismini hati yazi sanati instagram tezhip. Türk sinemasının başarılı yönetmeni umut ertek’ten sıra dışı bir film geliyor… şuursuz aşk filmiyle türk sinemasında büyük bir çıkış yakalayan başarılı yönetmen umut ertek bu kez hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği “aşkın gönül yazısı” adlı filmin sinema severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Aşkın gönül yazısı adli filmde sebahat kumaş, hüseyin elmalıpınar, melis tüzüngüç, güntuğ yardımcı ve beyza metin gibi türk sinemasının başarılı oyuncuları başrolleri paylaşıyorlar.

Umut Ertek’ten Aşkın Gönül Yazısı…….


Oyuncu seçimleri @turquazajans desteği ile yapılmaktadır. Kırmızı oda dizisinde sadi’nin çocukluğunu canlandıran kadir bertan, aynı zamanda kick boks ile ilgileniyor. Umut ertek “aşkın gönül yazısı” adlı filminde türk sinemasına farklı bir edebiyat anlayışı ile yaklaştığını, filminin senaryo gereği oldukça ilginç ve sıra dışı bir proje olduğunu belirterek, filminin nerdeyse dörtte birinin dış seslerden oluştuğunu açıklarken filminin ramazan bayramında vizyona girerek seyircisiyle buluşacağını müjdeledi.

O Gün, Takvim Yaprakları Ve Senin Için Ne Kadar Önemsizdir.


Kelepçe (club version) gönül su benle yazı yazılamaz. @askingonulyazisifilm @umut_ertek_director @guntugyardimci @melistuzunguc @sebahat_kumas @huseyinelmalipinar Umut ertek’ten aşkın gönül yazısı…….

Gönül Su Bende Yazı Yazılamaz.


Aşkın gönül yazısı adli filmde sebahat kumaş, hüseyin elmalıpınar,… türk sinemasının başarılı yönetmeni umut ertek'ten sıra dışı bir film geliyor. Kırmızı oda dizisinde sadi'nin çocukluğunu canlandıran kadir bertan, aynı zamanda kick boks ile ilgileniyor. Başka şey yok aşk var gözümde.

26.11.2021 Filmin Tarihi Ertelendi Ve Belirsiz Olarak Değişti.


Ne git dedim ne de kal. Başka şey yok aşk var gözümde. Bu kız saf kötülük yok içinde.

Hesap Umut Ertek'in Yardımcısı Tarafından Kontrol Edilmektedir.


Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Haklı sensin sen öyle san. Bu eser 31.12.2013 tarihinde günün yazısı seçilmiştir.

Posting Komentar untuk "Aşkın Gönül Yazısı"