Nazım Hikmet Aşk Şiiri Sen Benim Sarhoşluğumsun

Nazım Hikmet Aşk Şiiri Sen Benim Sarhoşluğumsun. Ünlü şairlerin kaleminden şiir adına ne varsa sizlerle. Sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde.

Sen benim sarhoşluğumsun, ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne
Sen benim sarhoşluğumsun, ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne from www.sevilensozler.com

Gerçek şair kendi aşkı, kendi mutluluğu ve acısıyla uğraşmaz. Sevgiliye ve eşe göndereceğiniz aşk şiirleri ile sevdiklerinizin kalbini hoş edebilirsiniz. Arslndrd sen benim sarhoşluğumsunne ayıldımne ayılabilirimne ayılmak isterimbaşım ağırdizlerim parçalanmış.

Ünlü Şairlerin Kaleminden Şiir Adına Ne Varsa Sizlerle.


Sen benim sarhoşluğumsun, ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne ayılmak isterim! Sen esirliğim ve hürriyetimsin, çıplak bir yaz gecesi gibi yanan etimsin, sen memleketimsin. Nazım hikmet sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim.

Hummayi Aşk Hastayım, Yalnızın, Seni Yanımda Sanıp Da Bahtiyâr Ölmek Isterim.


Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır. Nazım hikmet ran tarafından yazılan sen benim sarhoşluğumsun şiiri ve diğer şair nazım hikmet ran şiirleri antoloji.com'da. Gerçek şair kendi aşkı, kendi mutluluğu ve acısıyla uğraşmaz.

İşte Nazım Hikmet’in Yazdığı Sen Benim Sarhoşluğumsun Isimli Şiir Sözleri.


Başım ağır, dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim. Sen sabahlar ve şafaklar kadar güzelsin. Sevgiliye ve eşe göndereceğiniz aşk şiirleri ile sevdiklerinizin kalbini hoş edebilirsiniz.

Ne Ben Sana Kızarım, Ne De Zatın Zahmet Edip Bana Küssün.


Arslndrd sen benim sarhoşluğumsunne ayıldımne ayılabilirimne ayılmak isterimbaşım ağırdizlerim parçalanmış. Nazım hikmet aşk şiiri sen benim sarhoşluğumsun sen benim sarhoşluğumsun sen benim sarhoşluğumsun… ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne ayılmak isterim. Nazım hikmet şiirleri sen benim sarhoşluğumsun sen benim sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabilirim ne ayılmak isterim başım ağır dizlerim parçalanmış üstüm başım çamur içinde yanıp sönen ışığına düşe kalka giderim.

Site Genel Yeni Şiirler (Rss) Dost Siteler Sevgi Sözleri Aşk Sözleri Aşk Şiirleri


Sen benîm sarhoşluğumsun ne ayıldım ne ayılabîlîrîm ne ayılmak îsterîm başım ağır dîzlerîm parçalanmış üstüm başım çamur îçînde yanıp sönen ışığına düşe kalka gîderîm. Sen ela gözlerinde yeşil hareler, sen büyük, güzel ve muzaffer, ve ulaşıldıkça ulaşılmaz olan hasretimsin. Nâzım hikmet nazım hikmet’in bütün şiirleri için tıklayınız.

Posting Komentar untuk "Nazım Hikmet Aşk Şiiri Sen Benim Sarhoşluğumsun"