Aşk Masalsa Gerçek Olsun Sözleri

Aşk Masalsa Gerçek Olsun Sözleri. Bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi. Boyundan büyük sevmek senin neyine….

Kero pro Gamer adlı kullanıcının Sözler 1 panosundaki Pin
Kero pro Gamer adlı kullanıcının Sözler 1 panosundaki Pin from www.pinterest.se

Gerçek aşk şans oyunları gibi hayali bile mutlu ediyor insanı. Aşk bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun. Cennet gibi, bir yerlerde, kader varsa benimki bu olsun, aşk masalsa, gerçek olsun.

Bağlanmış Kökler Gibi Hayat Veren Toprak Gibi Tüm Anneler Gibi Güçlü Olsun Camdan Sızan Güneş Gibi Gökte Yıldızlar Gibi Dolu Hayatlar Gibi Sonsuz Olsun


Aşk masalsa gerçek olsun aşk. Hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun. Aşk masalsa gerçek olsun aşk.

Toprağın Altında Sarmaş Dolaş Köklerle Bağlanmışız Birbirimize Cennet Gibi Biryerlerde Kader Varsa Benimki Bu Olsun Aşk Masalsa Gerçek Olsun Bağlanmış Kökler Gibi Hayat Veren Toprak Gibi Tüm Anneler Gibi Güçlü Olsun Camdan Sızan Güneş Gibi Gökte Yıldızlar Gibi Dolu Hayatlar Gibi.


Gerçek aşk şans oyunları gibi hayali bile mutlu ediyor insanı. Camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun. Şebnem ferah aşk dinle toprağın altında sarmaş dolaş köklerle bağlanmışız birbirimize cennet gibi biryerlerde kader varsa benimki bu olsun aşk masalsa gerçek olsun aşk.

Cennet Gibi, Bir Yerlerde, Kader Varsa Benimki Bu Olsun, Aşk Masalsa, Gerçek Olsun.


Aşk bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun. Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde. Sarılmışız birbirimize cennet gibi bir yerlerde.

Aşk Masalsa Gerçek Olsun Aşk.


Şebnem ferah aşk mp3 indir dur müzik yükle aşk dinle sözleri oku, aşk cepten mobil indir. Sen gidersen sesin gider, kokun gider, yüzün gider. Toprağın altında sarmaş dolaş köklerle bağlanmışız birbirimize cennet gibi bir yerlerde kader varsa benimki bu olsun aşk masalsa gerçek olsun.

Aşk Masalsa Gerçek Olsun Nakarat E F Toprağın Altında, Toprağın Üstünde E F Hatıralarımda, Rüyalarda Aşk.


Gecenin iyiliğinden çok, canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde. Camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun. Kader varsa benimki bu olsun.

Posting Komentar untuk "Aşk Masalsa Gerçek Olsun Sözleri"