Sevgiliye Sözler Kısa Güzel

Sevgiliye Sözler Kısa Güzel. Kalbimin ta derinliklerinde… sen hep. Dünyanın son uykusu kadar güzeldin.

Anlamlı Hasret Sözleri Sevgiliye, Kısa, Güzel
Anlamlı Hasret Sözleri Sevgiliye, Kısa, Güzel from www.netde.org

Sesini duymadığım günlerde hiç yaşamıyorum sevgilim, isterse en güzel müzik olsun, benim kulaklarım sadece senin sesini duyuyor ve ben sadece senin sesine odaklanmış haldeyim. 3 mutluluğun her zaman m ile başladığını düşünürdüm, ama şimdi s (sevgilinizin baş harfi) ile başladığını görüyorum. Sevgiliye kısa sözler sevgiliye kısa sözler, başlığımızda sevgilinizin yanında kulağına söyleyeceğiniz kısa sözler sayesinde güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Seni Bekleyen Tüm Sorunları Çözmek Ve Ellerini Ellerimden Ayırmamak Için Hep Yanında Olmak Istiyorum.


Kalbin kalbimde, gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde olduğu sürece bana bir şey olmaz sevgilim. Ellerimi öyle sıkıca tut ki, mecnun ile leyla kıskansın. Sevgi̇li̇ye kisa güzel sözler öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin.

Sevgiliye Kısa Sözler Ben Aşkın Emrindeyim, O Benim Yelkenlim Ve Rotamdır.


Sen, benim ömrüme ömür katan nefesimsin. Gözümden yaşlar düşüyor, yüreğime sen. Sevgiliye güzel sözler (kısa) hüzünümü güzel gülümsemenle ortadan kaldırıyorsun!

Beraber Gülmeyi Özlediğim Insanlar Var.


İçinde sen olan her kısa sözler şeyi sevdim ben. Her şair sanki seni tanıyormuş gibi. Ölümsüzlük iksiri arıyorsan aşık ol.

Bir Çift Göze Aşık Ve Diğer Bütün Gözlere Körüm.


Aşk denizinde sen diye diye boğuldum ben. Senin içinde olmadığın aşkın nesi harika olabilir ki sevgilim? Dünyanın son uykusu kadar güzeldin.

Birinin Ilk Ve Son Tercihi Olmaya Değer, Çok Özel Bir Kadınsın/Adamsın!


Bunu sağlamak için dilediğiniz uzun ya da kısa sevgiliye güzel sözleri kullanabilirsiniz. Sen benim en zifiri karanlıkta güneşim, en soğuk yerde ateşim, en mutsuz olduğum zamanda mutluluğumsun. Sesini duymadığım günlerde hiç yaşamıyorum sevgilim, isterse en güzel müzik olsun, benim kulaklarım sadece senin sesini duyuyor ve ben sadece senin sesine odaklanmış haldeyim.

Posting Komentar untuk "Sevgiliye Sözler Kısa Güzel"